sziasztok! a ***moderálva***oldalon láttam "szöszy" hirdetését. vélemény róla? szívesen elmennék hozzá, de gondoltam megkérdezem mi a vélemény róla
sziasztok! a ***moderálva***oldalon láttam "szöszy" hirdetését. vélemény róla? szívesen elmennék hozzá, de gondoltam megkérdezem mi a vélemény róla
Üdv Nagyon korrekt fullos szolgáltató. Sokszor jártam már nála, ajánlom ne hagyd ki ! Bár az összes ilyen lenne.
Üdv urak!
Segítség kellene, korrekt csaj aki házhoz jön,...kit ajánlotok?
Sziasztok én már pár éve járok a pécsi lányokhoz de akit most per pillanat ajánlanék az mara vele megvoltamm elégedve *rbann korrekt nem óranézős párszor voltam nála de még biztos meglátogatomm!
Sziasztok! Korinárol esetleg valaki infót tudna adni.
Helló skacok adri20 rol valaki tud valamit
Segítsetek! Lyra hölgynél volt valaki? És milyen? Fontos lenne!!!!
Bízom benne,hogy nem moderálják ki,amit írtál,mert nagyjából igaz.
Csak kicsit sántít a dolog,mert ha annyira rosszul néz ki,akkor miért maradtál?Vagy ha nem maradtál,honnan tudod,hogy átlagos a szolgáltatása?Én is elugrottam hozzá régebben,de hamar nyomtam egy hátraarcot.
A nyugdíjas klubba meg többen beiratkozhatnának erről az oldalról.10-15 évet kapásból lehazudnak.
Sziasztok!
Tud valaki vamlami infót Vivien42-ről?
Besz*rok! :DDDDDDDDDDD
Kő pelenka? :D
Csak, ha böpelenkázol nagylányom! :DDDDD
HY!TÖRPILLÁRÓL TUDTOK VALAMIT?
Nem egy 5 csillagos.....! :D
Én voltam már Vivien 42-nél és nagyon szupi volt,bátran ajánlom ha szereted ezt a jó karban lévő korosztályt---jó a szex jó a francia,kedves közvetlen jó alakú nő!!!!!
Törpilla régen Dóri 23 volt,a kora legalább 30,átlagos telt nő!!!!!
Jelentkezz be a szexpartner fórumba! Fórum-Városok-Pécs- jobb oldalon "Ugrás a pécsi lányokhoz" ablak-Keresés kulcsszóra (Katrina)-hatókör (Ez a téma)-Keresés. Ítt kb. 20 véleményt találsz!
Szia!
Köszi az infót! Azóta volt szerencsém Édescsillaghoz, nagyon vonzó, odaadó hölgy! Figyelmes, nem nézi az órát, Én megvoltam elégedve! Az biztos, hogy meg fogom még látogatni!
Adri 20 egy kamus kis lotyó ! Igérget meg hazudozik meg kérdezi hogy feka vagy e mert fél tőlük ! De szerintem Adrika is fekabuksza ! Nem tudom ki jutott el közületek vele a házba és hol és milyen volt ???
Normális kedves nők amit nem szabad ki hagyni pécsen Hella , Viki 35 , Klaudia 36 !
Urak Vivien 37 ről kéne nekem vélemény ! Előre is köszönöm !