Uraim! Valaki! Csak látogatta már Őket!!! Lara (paksot adta meg címnek), Eliza ( szekszárdot), mit tudtok róluk???
Uraim! Valaki! Csak látogatta már Őket!!! Lara (paksot adta meg címnek), Eliza ( szekszárdot), mit tudtok róluk???
Bakker, még jó hogy nem Sanyit írtam. Természetesen Sunny.:)
Sziasztok!
Babettről van valakinek infója?
Voltam Babettnél és nagyon jó érzéssel távoztam tőle.a hölgy teltkarcsú nagyon jó teste van,hatalmas mellei vannak és szereti ha foglalkozol vele,az orál kiváló nagyon élvezetes és szereti ő is, a dugás állati volt mert jó szűk és nagyon élvezi is--szóval George73 nyugodtan keresd fel mert ajánlom a hölgyet,ja és még azt nem is mondtam hogy szép arca van szépek a szemei!!
Üdv!
Jenny (20) és Dóri (22) - ről van valakinek tapasztalata? Elég dekoratív hölgyek, érdekelne róluk pár vélemény!
Előre is köszi!
Szia!
Én Jenny (20) kihagynám, nekem csalódás volt. Nem azt kaptam amit a képek alapján vártam, és a hozzáállás sem volt túl jó.
Uraim!
Ha valaki járt, vagy jár Enikőnél (21), kérem írjon egy kis infót. A képen nekem bejön, de kevés.
Sziasztok!
Pár napot leszek Pécsen és meglátogatnék egy lányt.Három közül segítsetek válsztani Lilu,Nelli,Andi.Lilu kinézetre nagyon bejön de a gyengém a nagy cicis nagy fenekű lányok .
Lilunál voltam, nekem bejött.
Mindenképpen Lilut tudom ajánlani... bolond lennél,ha kihagynád!
Szevasztok!
Van valakinek tapasztalata az apróban Rita néven hirdető, Szekszárdon található hölgyről?
Hali fiúk!
Ki az aki Pécsen házhoz jön s.o.s választ lécci :)
Üdv MT-k!
Van valakinek infója Lexy(35)-ről? Esetleg többet is vállal masszázsnál?
Hali. Jártam már Lexynél, csak jókat tudok róla mondani. Tiszta, kedves és odaadó lány. Nagyon jól csinálja a dolgát, de bár én kérdeztem rá, szerintem nem megy "tovább".
Én meg voltam vele elégedve, *r/érté arányt tekintve pedig pláne. Ajánlott.
Bár látom nem ma írtad a kérdést, de azért válaszolnék. Patricia valóban így néz ki, én már 4 szer jártam nála és nem csalódtam egyszer sem! Diszkrét figyelmes és kedvel csajszi. kár hogy Komlói, és hogy van úgy hogy 1-2 hónapig nem elérhető.
10-ből 9 nálam!
Fanni (régebben Carmen), nekem nem volt a legjobb (erős közepes), de olvass utánna Carmen névre keresve.
Néhány naoja meglátogattam Biát Pécs mellet. Úgy mentem oda, hogy az elődjének, akit szintén Biának hívtak, a törzsvendége voltam míg fel nem adott ezzel az iparággal. Szóval azzal a reménnyel kerestem fel, hogy talán hasonlóan jó lesz vele mint az elődjével. És az első együttlét bebizonyította, hogy bizony még sokkal jobb volt vele. Olyan érzés volt mintha már legaláb hónapok óta a barátnőm lenne. Ilyent még egy szolgáltatónál sem éreztem. De sajnos 2 hét után elhagyta Pécset és most csak bízom benne, hogy tán sikerül találnom egy másik leányzót, aki hasonló élményben tud részesíteni. Ha tudtok ilyent kérlek írjátok meg!
sziasztok Hellárol tudnátok nekem infót adni?
Többször jártam már nála, korrekt, kedves, a megbeszéltek alapján mennek a dolgok, az időre figyel, de nem kellemetlenül. Bomba teste van, aranyos, szép arca, masszázs+kézi leveetés, jó *r-érték arányon, megéri szerintem is!
Én is kérdeznék a Tisztelt MT-tól!
Az apróban masszázst hírdetnek képpel, és a hölgy hirdetését egyéb oldalakon is láttam már. Prosztata, esszo, lingam. Egyszer régebben telefonáltam vele, és azt hiszem, annyiban kimerült az erptika része, illetve ha kértem volna, fehérneműben is végzi a masszázst. Változott-e ez azóta, mert bizony, mellben igen erősnek tűnik a hölgy, és ha igen, érdemes-e menni hozzá a tapasztalaitok alapján? Továbbra is csak kézi van műsoron levezetésnél?
Előre is köszönöm!