Szerintem enm egy emberről beszélünk... :D
Szerintem enm egy emberről beszélünk... :D
Lehetséges, a keresőben kettőt találtam, de egyik sem volt vmi igéretesnek tűnő..... mondjuk ez a telefon beszélgetés alatt megkérdeztem volna, hogy miért nem ment inkább egy hentesboltba húseladónak, mondjuk a vásárcsarnokban.....! Ott általában sok az öreg! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Rövid bemutatkozás:
Ha igényes kikapcsolódásra vágysz egy kedves, közvetlen, szoli barna, szexkedvelő lánnyal, megtaláltál! Hívj és rosszalkodjunk együtt akár gyengéden, akár vadul!"
Így kezdődik a bemutatkozása. Szerintem nem olyan rossz... De hát ízlések és pofonok. :D
Meg amúgy is mindegy, nem csípi úgysem a korosztályomat... :D
Kíváncsi lettem volna, hogy erre a vásárcsarnokos dumára mit reagál... Én jót vigyorogtam rajta :D
Szerintem vmi sok sípszós káromkodás után lerakta volna! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem is értem miért tenne ilyet, szerintem vicces.... :D
Lehet, nincs humorérzéke.....! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sziasztok!
Nemrég csatlakoztam, mert a munkám ebbe a nem túl izgalmas városba szólított, és én is némi segítséget próbáltam meríteni a fórumból a múltkori doriszkás mellélépésem után, így ma Linát látogattam meg és nem csalódtam.
Köszönöm a segítséget hozzá.
Azt mondjuk próbáltam neki elmagyarázni, hogyha engedné a vélemény írást, az egy ilyen szolgáltatónak csak előnyére válna, mert nála szerintem inkább pozitív vélemények lennének.
Van néhány oldal, ahol lehet beszit írni, azokat előnyben részesítem, és amelyik szolgáltató nem szeretne értékelést, azt már alapból fenntartással kezelem, nem is tudom doriszka minek reggelt a ***moderálva***? :D
Kellyxxx, Nicol, Lilu, Dóri???
Vélemények?
Helló!
Ismerős a nicked valahonnan!:)))
A 4 leírt lányból Lilut ajánlom (Dóri se rossz annyira álíltólag, de sosem sikerült vele beszélni, pedig iszonyat sokszor hívtam már, hiába...)
hát igen doriszka nem nagy eresztés ,már több néven hirdetett ,olyan fapofa stilus a mellei azok amik pozitivum de a többi vicc szolgáltatás ,hozáállás nulla p*nz éhség az elég nagy hazudozni azt nagyon tud széditeni most noémivel dolgozik eggyütt nemneki valo ez amelo látszik rajta lehet muszályböl csinálja valamiböl meg kell élni alapon...
Az ahonnan ismerős lehet a moderálva szöveg alatt található. :D
A Tiéd is ismerős volt ugyanonnan.
A többieknél nem voltál, vagy nem ajánlod?
Ezért írtam, hogy ugyan minek reggelt be egy olyan oldalra, -ami jelenleg ebben a műfajban szerintem a legszínvonalasabb- ahonnan az ilyenek egy-két beszi után egyetlen vendéget sem várhatnak.
:)
Nicol átlagos, és futószalagszerű, Kellynél meg nem voltam a sok rossz miatt, amit hallottam róla olyanoktól, akiknek adok a véleményére!
Mondjuk jah, Doriszka, teste alapján, megcsinálható! :D De ez a Noémike, nagyon is titkolja az arcát.....! :DDDDD nem úgy, mint a kicsike lövős Lilla, csak nevezzük, így, ha még ilyen néven van fent....! :DDDDD
noémi,***moderálva*** se mellei se arca eddig a dombai tonál laktak ,nem 20 éves közel a 30hoz..
szia! valojában nem 36 éves hanem 44 és áthelyezte a föhadiszállását ausztriába 1 komloi roma asszony valojába semmi extra nincs benne van 1 szilikon melle ami már több ször felrobbant neki,kint is r*b*ként melozik csak igy több p*nzt keres többet tud elinni mert alkoholista a hölgyemény . majd ha ott is megunják a szolgáltatásait akkor haza jön...
Tegnap voltam Katrinánál és a sok negatív tapasztalat után végre találtam egy szexi lányt aki a csókolozáson kívül minden kívánságomat teljesitette.Minden megvolt a nagy mellek,a kerek popsi és mindez feszes kivitelben.Úgy láttam hogy élvezi amit csinál és nem csak a p*nz kell neki futószallagon.A törölközö is illatos volt és nem használt.
Sziasztok!
Van valakinek információja Szabináról(39) valamint Helláról(42)?
Szia Snowman. Nos,ha szereted az érett hölgyeket,akkor őket mindkettőt ajánlom! Hella fergeteges és igazán profi a szakmába. Szabina gyönyörű és nagyon közvetlen. Nem tudok választani a kettő hölgy közül,nekem mindkettő bejött. Egyiket se hagyd ki én ezt tudom tanácsolni! :)
Tisztelt Mindenki!
A komlói Patriciáról közelebbit tudna valaki adni? Kevés ideig volt, és már jó ideje probálom "rávetni" magam, eddig eredménytelenül.
Ha valaki tudna segíteni, köszönöm