Én nem vitatkozok nem vagyok az a fajta! de azért mert ő haragszik rám, vagy azért mert nem érezte jól magát velem, vagy azért mert más lánnyal már megjárta nem vehet minden lányt egy kalap alá illetve nem áll jogában sértegetni senkit anélkül hogy nem nézne egy kicsit magában mindenki hogy nála valójában mi is volt a hiba vagy miért viselkedett velem igy?? mindennek meg van az oka szerintem mert mindenkibe van hiba olyan nincs hogy nincs hiba senkiben, mert aki azt mondja, hogy benne nincs hiba az hazudik ezek után nem szeretnék erről irni mindenki döntse el maga, hogy mi az igazság! Ezek után nem szeretnék további irkálásokkal foglalkozni mert ennek a lenézésnek semmi értelme, hogy szaladjunk haza és már egyből irunk fel, csináljuk neki rosszat ne menjen hozzá senki stb...nem irkálni kell hanem, akkor kell megmondani a szemembe amikor még itt vagy nálam és tudni fogom min kell változtatni ! iszívesen fogadok mindenkit egy kis kikapcsolodásra és kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kívánok minden kedves vendégemnek🎄🎄🎄🎄✨😘😘