Hello Anonymus1992. Nekem is elég veszélyes volt a Király u 63 szám és kicsit át kell gondolnom ki is ez a Phenelopé 21 mert nekem más gondom akadt, Én vigyáztam a dolgaimra csak előre fizettem, aztán a szolgáltatást félbeszakítva el kellett húznom, mert jön a tulajdonos, és majd kicsit később visszajövök címmel. Aztán Gameover mert se kép se hang, szóval többet nem vette fel a hölgyike aki nem ezen a néven hirdetett hanem Lina néven, és Ő is hasonlóan fehér bőrű csodaszép popsival rendelkező térdelve, fehér blúzban és sortban hátulról fényképezett nő volt aki valójában egy kreol bőrű hölgyet takart. Szóval ilyen ez a vadászat. Sokszor azt hisszük mi vagyunk a vadászok aztán kiderül, hogy megtéveszthető a vadász is. Amúgy a zsozsót leszarnám vastagon amit beleáldoztam, de időhiányban szenvedek állandóan, így aznap álló sátorban aludtam, és azon gondolkodtam mit kezdjek az érzéseimmel. Aztán ráírtam Linára de nem volt hajlandó válaszolni. Talán most is el olvassa ezt a beírást és szégyenli magát, de iszonyatosan nagy gázban lehet, ha ilyeneket bevállal. A nagy gázt pedig úgy értem egy frankó krampusz dirigálja mit csináljon. Valószínű meg fogja találni az ellenfelét előbb utóbb, de ez a rész engem már nem érdekel, én a virágoskertben szeretnék továbbra is sétálni, nem pedig ölre menni az alvilág hím egyedeivel.