Azért mert ilyenkor már a nőben sem bíznak és érdekli, hogy lehet e ebből a tempóból rendszerszint. Egy profilt egyébként többen is használnak! Ugyanis a városonkénti cserekereskedés nem egyszemélyes story.
Azért mert ilyenkor már a nőben sem bíznak és érdekli, hogy lehet e ebből a tempóból rendszerszint. Egy profilt egyébként többen is használnak! Ugyanis a városonkénti cserekereskedés nem egyszemélyes story.
Egyszer el kéne menni hozzá két izmos cimborával, csak a poén kedvéért. Meglátjuk akkor is merne-e szájalni... 😄
Azt hitte, hogy a kérdező privátozni akart a nőjével! 😂 Egyértelmű C vitamin származású személyi edző mentalitás, betámadta a kérdezőt ügybuzgóságában. Vicc!
Helló Pécs érkezem! 😊
Augusztus 15-19 Egy randi velem? 😉😘
Ha van eszed, akkor az ilyet bottal sem piszkálod meg.
Vicc az egész ember. Miatta biztos kihagyom a hölgyet. Nekem nem hiányzik a balhé
Szia, fent a Hősök terénél láttad?
Sziasztok!
Próbálta valaki a Komlói út végén általában délután dekkoló harmincasnak tűnő roma hölgyet? Elsősorban a furulyázó kvalitásai izgatnak.
Üdv. Bitch
Ráadásul annyi ész sem szorult bele, hogy másolja a kérdést, akkor nem lenne helyesírási hiba benne. De szórol szóra le akarta másolni. Érdekes figura.
Bárki is vagy "jó" reklámot csináltál a hölgynek... Grat
Persze hogy van én is ott vagyok vele el viszlek majd én priváltba gyere csak 😉 *** moderálva ***
Rendkívül szép 30-as nőcike, a képei valósághűek. Csak egyszer voltam nála, de szép emlék.
Sziasztok
Bella (32) valakinek van tapasztalata? Akár privátban is jöhet. Köszönöm
Átverés áldozata vagy, ilyen házszám nincs Pécsen.
Sajnálom
Tehát a kérdés, hogy "mennyire higiénikus", mint autós kalandozó? Ez komoly. 😄 Mondjuk a 3., vagy a 4. vendége után! Feltéve ha nem lakóautóban fogadták, ahol tudott volna fürödni.
Sziasztok! Netti 41 masszőzről van valakinek személyes tapasztalata? Ha igen,pár szóval írja le legyen kedves,ne csak a like-dislike gombok közül válasszon...köszi előre is!
Sziasztok!
Már sok lánynál megfordultam pécsen és éppen mentem volna az ifjúság utcába az egyik hölgyeményhez,de sajna nem találtam meg a tizennégyperá számot!Ilyen még nem fordult elő velem!Kérdésem hozzátok,hogy járt ott esetleg valaki és tudna infót is adni?Köszönöm!
Sziasztok.
Az a próbán hirdető Szandrarol van valakinek vélemény /tapasztalat.
Látom hogy csak autós kaland, így azért tisztában vagyok vele hogy kicsit más mint a lakáson fogadó pillangók, de mennyire igényes higiénikus?
Volt már ilyen olyan tapasztalatom is azért kérdezem.
Előre is köszönöm :)
Orsi(45) sajnos van tapasztalatom.
55-60 körüli, rövid szőke hajú a hírdető.
Unottan áll hozzá a témához. Nem mosolyog, nem beszélget.
Alig vártam már, hogy el tudjam hagyni a lakását.