Vagy 30 csajnál jártam korábban, és sosem okozott gondot, mint írtam: "Ez még a legocsmányabb és legamatőrebb hölgy esetén is működött". Szerintem, ha a kedves, aki értem van ott, meg kellene, hogy érdeklődje a dolgot, vagy ha nem teszi, akkor nem tervez fölém senkit, biztos ami biztos. Mert ugye én itt egy órát elveszetettem az életemből, és akkor mondhatnám: oké, akkor ez nekem egy óra veszteség. Neked ennyia rószaszálad? Akkor nekem is, tessék kárpótolni. Azon a teljesítményszinten, amit leteszek a látogatáskor, sajna azt mondom, hogy elvárhatok némi figyelmességet. Ha nem, megyek. Persze én sem írnék rosszat, ha a közlés hangneme tisztességes lett volna. És írtam, hogy "kvázi a hátammal közli". Nem az ajtóban, nem érkezéskor, hanem arra számítva, hogy úgyisjólesz. Nem, nem lesz jó. Meg ahogyan Gina is írta: Mi van, ha tovább maradnék, mert megtetszett a dolog? Meg, ahogyan haladtunk előre az eseményekben, hirtelen eszébe jutott, hogy csörgethet is, vagy éppen maradhatok egy órát is, ha akarok? Itt más volt a hunyó, és ezekhez a játékokhoz én nem vagyok vevő.
Én amondó vagyok, hogy aki ennyire nem körültekintő, ahhoz ne is menjünk.
Zsákbamacskát nem árultam, hiszen csak azt írtam le, hogy mi történt, dajkamesét nem.