Nem szoktam lejáratni senkit, de nagyon átvertél a közelmúltban. A megbeszélt időpont után kb 20 percig csengettelek, de nem vetted fel!
Nem szoktam lejáratni senkit, de nagyon átvertél a közelmúltban. A megbeszélt időpont után kb 20 percig csengettelek, de nem vetted fel!
Alsó kategóriát? Bár egyiknél sem voltam eddig, de az itt leírtak alapján ez a három hölgy nagyon nem alsó kategória: Valeri, Laura Little és Babett. Az viszont tény és való, hogy a legtöbb hölgy a Rózsadomb környékén található (vagy valahol Keróban).
Szia!
Legalább olyat irj ki ami fedi a valóságot!
Köszönettel: Ninettke!
Pár hete én is ráfaragtam nála, akkor még katrine volt a neve.
Ninettke átverős csaj! Leegyeztetett időpontban fel sem vette a telefont!
Vannak, akik hétvégén szünetet tartanak, amit így is jeleznek. Szerencsésebb esetben már péntek este nincs fent a hirdetés és akkor nem kell fölöslegesen nyomogatni a telefont. Vagy csak egy gyors és rövid visszatérés volt. :)
Kendra kulturált és szenvedélyes, humora is van.
Orsinál még nem jártam:-)
Nagyon szépen köszönöm ;) puszi :)
Sziasztok!
Hosszú idő után gondoltam írok egy pár élménybeszámolót én is. :)
Szilvi(22): Sok vita volt, hogy ő van-e a képeken vagy esetleg kamu képekkel hirdett. Nos a képeken ő van. Hozzállása hibátlan, maga a hely annyira nem ekszkluzív de elfogadható. 10/9
Hella: Rendszeresen visszajárok hozzá. Aki ismeri tudja, hogy egy tünemény, főként ha kedveled a milfket. 10/10
Lészy: Maszázsa nagyon rendben van, de ne csak azt kérd, hanem mindent amit lehet. :) Nagyon ügyes, szeret irányítani, el lehet vele beszélgetni. 10/10.
Valeri: SOS fr'''''' ne menj! Minimum az óra! Megéri :) 10/10
Lina (38): csak akkor menj ha ki akarod próbálni azokat az extrém dolgokat amiket a filmekben láttál. Kedves, aranyos de kb ennyi 10/8.
Apróban hirdető Ha egy igazi MILF-re vágysz: Nekem ő volt a leggyengébb láncszem. Ott vagy megcsinálja amit megkell vagy megígér azt kb ennyi. Hozzálása nem volt bíztató. 10/4.
Remélem tudtam segíteni. Aki engem érdekelne az Orsi 42 illetve Kendra.
üdv.
Ritkán van erre , én is nehezen jutottam be hozzá , de megéri . Tökéletes test , jó hozzáállás volt , sajnos csak masszazs van .
Visszakerült, mehetsz. Új képek is vannak, gyerünk!
Sziasztok!
MA voltam Gina(24)-nél. Én csak ajánlani tudom mindenkinek! Aranyos,kezdeményező és korrekt! És élőben sokkal jobban néz ki mint a képen! Kép a valóságot tükrözi!
Kinéztem Babett 43-t, elolvastam az infókat, szabad időm is lett, nosza gondoltam rajta, erre felszívódott. Ebből sem lesz Babet-tolás! Tudtok róla valamit, esetleg Babett tudsz magadról valamit? sziasztok dr.
Azt hiszem debreceni fórumban olvashatsz róla kicsit bővebben, a képei retusáltak ha jól tudom. Meg nem voltam nála.
Dóri 40 hölgyről valami infótok van.
Képeken nagyon szexi !
Kíváncsi vagyok a hozzáállásához.
Előre is köszi
Nagyon jó kis csaj, mind testre, mind szolgáltatásra!
Csak annyit, hogy p*cse van. Ennyi elég is.
Depresszió elleni masszázst keresek.
(Szex nem kell, gatya marad, nő felöltözve.)
Sziaxsztok lady Alexárol tud va*laki inf*t elöre is kösz*
Amanda !