Vivienn -- legalábbis szerintem -- a fotók alapján a legtjobb nő az oldalon! Ha nem kéne majd 200 km-t utazni, már rég ott lennék, de lehet hogy így is szerét ejtem (sajnos semmi egyéb dolgom nincs a környéken).
Vivienn -- legalábbis szerintem -- a fotók alapján a legtjobb nő az oldalon! Ha nem kéne majd 200 km-t utazni, már rég ott lennék, de lehet hogy így is szerét ejtem (sajnos semmi egyéb dolgom nincs a környéken).
Tud valaki Pécsett (vagy körzetében) korrekt szolgáltatást nyújtó, nagy méretet befogadó popsikedvelő hölgyet?
No ez most mellé ment . Még jó hogy van gumi :-)))
Talán a szolgáltattás mint szó illetve a tartalma számodra még ismeretlen.
De tanulható.... HAJRÁ !
Nem kellett volna megpróbálni levenni a gumit Drága!!!
Nyilván a te döntésed,hogy milyen szinten adod ki magad,és neked kell megítélni ,hogy van-e ennek hátránya(vagy a jövőben lesz-e).Én legfőbbképp a következetlenségre figyelnék.Hiába élsz arckitakással-aminek az a funkciója,hogy ne ismerjenek fel- ha több képeden is simán kivehető az arcod.Az utolsón meg ki sincs takarva. Diszkréció ide vagy oda,így simán felismernek az utcán,lépcsőházban,a szűkebb lakókörnyezetedben.A keresztnév vagy mondjuk a tetoválások pedig (sok lány azt is eltakarja) megkönnyítik a beazonosítást.
Tényleg Ginának hivnak. :) attól hogy valaki a saját nevén hirdet szerintem semmi baj nincsen benne :)
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Még átlagos sem volt vele az együttlét. Állandóan azon dolgozott,hogy kiforduljon a kutyi pózból. :-) Én 1 x jártam nála, de lehet hogy azóta diplomázott. :-)
Én meglehetősen régen voltam nála, talán még más néven is hirdetett akkor Vivienn. Elég lapos volt minden és meglehetősen sok rózsaszál volt az átlaghoz képest. Sem a látvány, sem az élmény nem indokolta. Egyszer sem gondoltam rá, hogy visszamenjek. Nem is értem, mi ez a sok istenítő vélemény. Talán továbbképzésen volt, vagy mifene. :)
Sziasztok !
Évi 26-ról írnék pár szót a mai napon meg is látogattam és mivel annyian mondták hogy jó de mégsem.Rózsaszálak átvétele után minden más volt sürgetés,idő nézés,lakásban más hangok is voltak és én úgy gondolom kevesebb rózsaszálért sokkal jobb szolgáltatók vannak a városban,Bánom hogy fel is mentem hozzá.
Daniella(25) Sajna elkövettem azt a hibát, hogy nem olvastam a róla szóló kommenteket. A képek nem igazán fedik a valóságot, rengeteget beszél ami tönkre teszi az egész találkozót.. Egy dolog volt, ami tetszett, az a franciája. Mást a javára nem tudnék felhozni. Olvasva a róla szóló kommenteket legalább 3 éve 25 évesnek hirdeti magát. Többet nem keresem.
Érdekes, hogy Vivennenk többen lehúzták itt a franciáját, hogy nem olyan jó (monoton, gépies, stb). Én is pontosan ezt tapasztaltam, amit te írtál. Szerintem közel tökéletes lenne, ha "kézi rásegítsértől" leszokna, mert tényleg kőkeményen lepippant. SOS franciára tökéletes, de szerintem többre pont a hozzáállása miatt nem akarnám bevállalni.
Amandára viszont egyre jobban kíváncsi vagyok. Főleg mióta a "maszkos" képein látni lehet, hogy gyönyörű kék szemei vannak. :) Mivel "paraméterekről" adatlapot a legritkább esetben olvasok (csak bemutatkozó szöveg + kép + fórumos infók), mindig barna szeműnek hittem, így nem is érdekelt. De így már igen.
Nem szivesen szakítom meg a szenvedélyes eszmecserét,de már nagyon kikívánkozik belőlem egy kis élménybeszámoló az elmúlt pár hónap kalandozásairól.(Amúgy nem igazán értem,hogy Gina tényleg akkor tartja-e a névnapját,vagyis tényleg így hívják vagy a fantázianévnek szól a köszöntés?Utóbbinak minek, de ha ez a valódi,akkor könnyebben beazonosítható hiába a diszkréció és arckitakarás) Éva26:Jótestű fiatal csaj,nem olyan régóta űzi az ipart,olyan nagyon különleges élményben nem volt részem,de rossznak se mondanám.Franciája nekem bejön,édesen "dorombol"közben és néha-néha felpillant rád,szemez veled.Ez nálam piros pont,de a többi semmi extra.Szép arca is van,de a hasán alul heges,kertvárosban rendel. Amanda30: Neki is jó teste van,olyan szolis,teljesen rendben van.Vele inkább érzéki együttlét volt,francia lágy,de teljesen jó,kezdeményezni is tud,összességében rendben van.Jó beszélgetőpartner is. Vivienn25: Sokan jót írtak róla,nekem annyira nem jött át,kicsit olyan unott,erőltetett a dolog,csak franciára mentem. Tény,hogy kifacsar,de kicsit gépies,monoton az egész,inkább azoknak ajánlanám,akik egy gyors kézi üzzemmódos szaxira vágynak. Nenszy23: Kertvárosi ő is, nem bántam meg,hogy elmentem hozzá.Fiatal,piszok jó testű,tetkós,de még az elfogadható kategória.Laza,fiatalos,humoros és jól ellehet vele beszélgetni is. Francia egész jó volt, a kedvenc testrészem a popsija volt és ami tetszik,hogy képes felül is lenni,nem csak hanyatt vágja magát,mint sokan. Egyenlőre ennyi,ha van infótok Lily 24-ről,Dóri24-ről vagy Noveli23-ról,azt ne tartsátok magatokban,jöhet privátba is.
:)<3
Neked bármit Drága Gina !
Köszönöm szépen 😊
Igen Neked szántam ! :)
No akkor majd februarban ujra...... 😀
Szia :) ha nekem szól koszonom :) de en február 15.-én tartom 😊
Boldog névnapot Gina ! :-)
Pálmáról van szó. Valaki pár napja kért infót róla, de már eltűnt a komment, pedig arra válaszoltam.
Kicsoda???