Kösz a választ! Sajnálom, hogy csak a városon kívűl elérhető! Teljesen igazad van a diszkrécióval kapcsolatban!
Kösz a választ! Sajnálom, hogy csak a városon kívűl elérhető! Teljesen igazad van a diszkrécióval kapcsolatban!
Képei elég meggyőzőek én telefonon érdeklődtem nála, az alapján is szimpatikus volt, de kmislenyben tevékenykedik, ezért nem mentem. Kíváncsi lennék mások véleményére is, ez csak engem zavar ennyire?
Ezen a helyen legalbb már jó féléve is voltak, tehát a szomszédok nyílván tudják már mért olyan nagy a forgalom a ház körül, ami egy sima sorház. Azért szerintem ez nem nevezhető diszkrétnek.
Mért nem használjátok a forumban a keresőt? Én már írtam, hogy nem ajánlott:
"Leya22: Valaki nagyon ajánlotta itt fórumban ezért tettem egy próbát: hát elfelejtette említeni, hogy a képek valahogy itt is csalókák, a testet annyira nem is tudom megmondani, mert arcra sajnos erősen nem magyar, ezért távoztam is. Mondjuk ha nem ajánlották volna ennyire, már a telefonbeszélgetés alapján le lehet szűrni, hogy nem egy műveltségi vetélkedő nyertese."
Dettó :D
Köszi az infót :D Szemezgettem a csajjal, de ezek után inkább kihagynám :D
Leya 22 nevű hirdető felejtős kategória ...már aki kicsit is igényes (Ledina városrész)
A telefonban totál kedvtelen ..gondolkoztam is már akkor,hogy egyálltalán menjek-e.
De mivel a képei meggyőzőek voltak,hát mégis tettem egy próbát.
Fél órával elötte,hogy mentem volna felhívtam,és meg is felelt neki az időpont.Bár a telefonban eléggé bunkón válaszolt.
Amikor odaértem,ismét felhívtam,de majdnem lekapott a telefonban,hogy "arról volt szó hogy 20 percel elötte hívjam mielött elindulok".
Azt gondoltam valakivel kever ...jólvan sebaj ..mondom...visszajövök kicsit később.
15 perc mulva ismét ott...(hozzákell tegyem a környék alapban is gázos :) )
Földszint ..ajtó nyílik..korom sötét...egy hang szólít balról hogy erre,belépek a szobába,egy fürdőköpenyes hölgyemény fogadott aki épp gyertyákból próbált meg lángokat előcsalogatni.
Kérdezem egy kis fényt esetleg,,,a válasz ...hát van fény .A sarokban egy épen,hogy csak pislákoló állólámpa,és amikor felnéztem a csillárra,láttam,hogy egy darab égő sincs egyikben sem.És rögtön ,hogy mennyit akarok maradni :D ,mondom egyenlőre azt se látom hogy ki vagy,Erre hogy az aki a képeken :D :D
Mondtam is neki hogy ez így nem fog menni.Bocsánatot kértem elköszöntem,de egy mukk nem sok,annyi nem hagyta el a száját.
Eljöttem.
Nem értem minek hirdetnek az ilyen "szolgáltatók" egyálltalán???
Boldog karácsonyt az itt hirdető hölgyeknek és az itt vadászó uraknak is :)
Neked is viszont :)
Valamennyi itt hirdető hölgynek és fórumozó társaimnak békés boldog Karácsonyt kívánok!!!
mindekinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és boldog uj évet kivánok joe
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Úriembernek és Minden Lánynak. :)
Draga Fiukak! Aldott, bekes, boldog karacsonyt es csodalatos Ujesztendot kivanok nektek!!!! Meryllke
20-nak v. 18nak hirdeti magát, barna hajú, nem mindig jelenik meg, rá gondoltam.
Korábban volt egy hszelő aki telón próbálkzott nála, és vmi fura story lett belőle (fenyegetés?)
Szal csak óvatosan, zsákba macska!
Kösz a tanácsokat, üdv
Ha megdöglök is csak egyet látok Pécsett, és az előzmények alapján gyanús, hogy rá gondoltak. :)
Három Izabella is hirdet; ebből kettő egy és ugyanaz ( lásd a paramétereit)
Moncsi engem is nagyon érdekelt, már kérdezni is akartam, hogy esetleg visszavonult-e, de akkor remélem csak "téli szünetet" tart. :)
Ha arra a Nikolra gondolsz, aki fekete-fehér képekkel is hirdet (szőke lány), vele csak telefonon beszéltem. Kedves, normális volt a telefonban, korrektül tájékoztatott. á*ai teljesen normálisak, de sajnos csók nála nincs, így én nem hiszem, hogy meglátogatom. Nekem az kell a barátnős feelinghez. Egyébként volt róla egy kedvező visszajelzés, és a telefonból nekem is egy normális lánynak tűnik. Sajnos személyes infóm nem lesz róla... :(
Nekem Moncsi személy szerint az egyik kedvencem, ahogy láttam az elmúlt időszakban nem nagyon hirdetett. Pedig általában rendszeresen szokott, ami őt illeti nagyon kedves, képei a valóságnak megfelelőnek, jól lehet vele beszélgetni is. Ha még akarod látogatni én csak ajánlani tudom.
Üdv!
Szerintem semmi baj ezzel a HSZ-szel: nem személyeskedő, tényszerű, arról meg, hogy zátonyra futottál eddig, nem feltétlen tehetsz.
Ami Nikolt és Moncsit illeti, (ha ők a 28 illetve 30 év körül hirdetők), akkor ők időnként feltűnnek itt Pécsett, 1-2 hétig rendelnek és szabadságon vannak. Szerintem év végi szünetet tartanak. Nem mindenki tolja full-time-ban.
A másik két hölgyről nem tudk sajna semmit.
- CD
Sziasztok.
Tudom hogy a kérdés kicsit őrült, de hátha.
Lányok van köztetek valaki aki 25.én esetleg dolgozik?
Előre is köszönöm a válaszokat
Te jó ég! Tényleg ez kell, hogy legyen a téma, hogy miért van kitakart, illetve nem kitakart képe is, meg hogy valódi-e a neve? Ez az Ő döntése, ezzel is azt szeretné Benned, bennünk erősíteni, hogy az fogad, amit-akit látsz. Ennek örülni kellene, nem problémázni rajta. Köszönjük Gina!