Szia Kedves! :)
Ha érdekel valami..Kérlek előbb nálam érdeklődj!
Szia Kedves! :)
Ha érdekel valami..Kérlek előbb nálam érdeklődj!
Az nagyon érdekes azt tudva, hogy például a lovaglópózt viszont nem vállalja, pedig az egyáltalán nem számít extra dolognak. Ezt egyszer ő is megerősítette régebben itt a fórumon.
Ezt csiripelik a verebek, de azért biztos ami biztos, én felhívnám a helyedben és Tőle érdeklődnék. ;)
Sziasztok!
Ninettke nevű hölgy tényleg vállal szájba élvezést? Mit tudtok erről? Köszi
Régebben a Nina 19 nevet használta. Arra keressetek rá.
Engem érdekelne Szelina! Van infod róla? ***moderálva***.
Bocs, Szelina. Nem Szeléna.
De erre a névre is csak egy véleményt dob ki, az is több éves.
Szóval, nem valószínű, hogy a most ezen a néven hirdető hölgyről van szó.
Állítlag Szelénáról van már információ itt, a fórumban, ezért tűnnek el a hozzászólásaim. Most direkt rákerestem. A Szeléna kulcsszóra nem dob ki semmit.
Mondjuk privátba jött már info, amit itt js köszönök, de gondolom a "kedves" szerkeztőség arról nem tudott. Illetve ahhiz is fel kellett tenni itt a kérdést ugyebár...
Szóval, valaki bemásolhatná a korábban írt véleményeket a hölygyről, mert nekem semmit nem dob ki.... Pedig állítólag van róla info :)
Hogy ti semminek sem tudtok örülni! :D Biztosan mindenki happy és vígan duhajkodik... :D Szép az élet, b@szni jó, éljen Szovjetúnió! XD
Ilyen is régen volt, hogy egy hetes csend volt a pécsi fórumon. Teljesen szokatlan.
Milyen csendesen lett a fórum:D
Ma sikerült eljutnom végre Dorinához.
Bátran ki merem jelenteni, hogy megfelelő hozzáállással csalódás mentes övezet... Sőt, számomra az egyik legjobb ilyen jellegű élmény volt. Szerintem látjuk még egymást... :)
Köszönöm, Dorina a mai napot ! :)
Vanessa (22)-nél járt már valaki. Vagy beszélt vele telefonon (milyen volt a benyomása telefonon keresztül ?)
Mondjuk még csak pár napja van itt, ahogy látom...
Sziasztok.
Tamara (25)-ről nincs véletlenül valakinek infója?
Előre is köszönöm!
Üdv.
A próféta szóljon belőled.... :)
Ha ez valamit segít, akkor "odaát" Törpillaként megtalálod. Vélemények nincsenek "odaát" engedélyezve, úgyhogy ez nem túl sok sajnos. Igazából érdemi infót itt sem találni róla Törpillaként, Dórira keresve pedig győzd leszűrni, hogy most kiről is van szó. :)
Tuti hogy csak szabadnapot vett ki. :) Gondolom mivel kattintásonkét pörög le az egyenlegről a zsé (mint mondjuk az árgépnél), így levette a hirdetését az üresjáratra, arra minek legyen fent? Egyébként nyugi, nálam is bent van a kedvenceknél, aztán hol feltűnik, hol eltűnik. Pihi van, gyűjtsd te is az energiád. :D
Gondoltam holnap ellátogatok Dorinához végre... De valahogy mára eltűnt a hirdetése. Mondjátok kérlek, hogy csak pár napra tűnt el, mert különben menten fejre állok, mint a jancsiszög.... Úgy rákéazültem már a suta fejemmel :)
Szia! Én is jártam régebben egyy Édescsillag nevű csajhoz,valóban tökéletes volt minden de én úgy tudom hogy befejezte az egyetemet és elment Pécsről. Tőlem elbúcsúzott akkoriban.
Tartom a véleményem... :)
Éppen pár hete vettem fel vele ismét a kapcsolatot e-mailen.
De nincs már folyamatosan a városban...