köszi az infót. tudnál ajánlani valakit akihez érdemes menni.
köszi az infót. tudnál ajánlani valakit akihez érdemes menni.
Köszi a választ! Akkor megint vesztettünk. De egyébként várható ez szerintem. Sok a tahó elüldözi a jó csajokat.. Bele kell törődni.
mekegek · Kvázi-tag · Sajnos véget ért egy fejezet!Újra itt kell keresgélnem!
Gondolkoztam rajta,hogy írjak-e?Mert sajnos sok értelmét nem látom!
Sajnos az irígység még ezen a szinten is működik!
Pedig!
A kereslet-kinálat piaci törvényeinek kellene érvényesülni! - ezen szinten főleg!
Mert! - hogy egy húszévesnek a tilinkója minden szíre-szóra ágaskodik!Az nem jelent semmit!
De! aki egy kis minőség pótlásért jön ide,az óriásit csalódik!
Iszonyú! a kínálat és minősége és a hozzáállás is!
Sajnos nem vezettem nyílvántartást azokról,akik,befejezték a tisztes ipart! Nagyon nagy kedvenceim voltak!
Most! Félek! S egyenlőre nem írok senkiről semmit!
Mert van itt pár hozzászóló,aki próbál a kommentekben építőjelleggel írni!
De az üzlet az üzlet!
S mivel ez a felület a hírdetőkből él!Nagy részben nekik is nagy közük van hozzá,hogy a negatívumokat nem engedi közölni!
S most ha másért nem,már ezért az egy mondatomért törölni fogják amit eddig írtam!
Szóval Sopron,úgy nézki,hogy egy "internáló-táborrá" alakult!Idejön mind az aki már máshol nem él meg!
Mert ezek szerint,itt még van kereslet rájuk!Köszönhető,a sógorok fenntartóképességének!
sziasztok.valaki volt szabrinánál.
Köszönöm
A győri fórumon dícsérik!
Hello!:)
Rendben,köszi szépen a válaszod! Már néha unom a sok babapuncit:)
pacsi
Kedves Lányt, Hölgyet, Asszonyt keresek magam mellé égész éjszakára 07.23.-án! Ha érdekel a dolog írj rám!
Sziasztok!
valaki tudna ajanlani olyan hölgyet Sopronban ,legvegső esetben Győrben aki viszonylag nagyobb szemeremajkakkal rendelkezik?Biztos jart mar valaki ilyen adottsagu nő/nőknel!
köszi!
Felejtős!
egyetértek! Roxy, Beuss, és még egy pár hölgyemény aki jó a többi 0. Lehet dis like-olni ez nem változtat a tényeken. Akinek nem inge ne vegye magára! Nem tudom hogy állna a szájuk ha mi is megszivatnánk őket?(ha pl módunkban állna hamis pénzt csinálni) az egyik zsebembe a rendes pénz lenne a másikban a hamis aztán ha szar a teljesítmény a hamisat adnám oda. Akkor megtudnák , átéreznék mi milyen csalódást élünk meg náluk amikor elmenne a boltba "jól bevásárolni" aztán amikor fizetni kellene nem tudnak, sőt a pénztáros rájukhívná a közeget... Akkor megértenék mi az a csalódás. Amikor odamész és pici a gyomrod, mert alig várod hogy az a tündéri szépség ajtótnyisson aztán egy debella állat nyit ajtót, vagy a másik, amikor tényleg jól néz ki, de az igéretek és a valódi tettek az merőben más. Csók nincs. Natúr cumi extra, könyörögni kell, hogy vegye le a melltartót..stb... Nyavajog, panaszkodik a beteg hugáról, hogy a visszajárót sajnálatból ott hagyd...stb.., használtbtörölköző/lepedő, seggszag, had ne soroljam....
A mai kínálat is...pffff... Haggyuk....
lehet, hogy férre írta a nevét, de mindenki tudja kiről van szó. Ez a lényeg. Kendra. Ein groß 0
Airgeneral · Újonc · Sziasztok!
Voltam Nina 26-nál.
Képei valósak, arca kedves, de átlagos. Kecó megfelelő, nem extra. Tiszta lepedőt húzott és a törölkőző is tisza volt. Lehetett vele beszelgetni. Amit vállalt megcsinálta úgy, ahogyan kell, a szexet szerintem túljátsza. A rózsaszálalat kissé sokalltam, átlagon felüli ebben a városban.
Kedves faroktársak!
Keindra egy végtelen nulla!
Nysvajgás,hogy ide ne nyúlj,oda ne szuszogj,stb!
Egy igazi semmi!***moderálva*** azért,amit Asszony megold!
Egy kényes kezdő(3hónapja "csinálja" az elmondása szerint!
GYENGE!
Helló ezt nagyon jól megírtad le a kalapal, sajnos nem szabad érzelmeket bele vinni de ugy megyünk mi oda hogy nem és erősek vagyunk , sajnos ez nem mindig sikerül
Én jó magam sajanos bele futottam egy ilyenbe nem voltam erős és érzelmileg a padlóra tett a kislány meg anyagilag is kisebb lett a p*nztárcám de ez nagyon jó lecke volt nekem,
van egy mondás ami nem ől meg az megerősit ez tényleg igy, van ami itt van sajnos sopronba az katasztrofa
Doc · Tag · SZia!
Kifejtenéd, hogy mi a baj az összképpel?
Bevallom, rendszeres visszajáró vendége vagyok Nikinek, és nem értem pontosan, miért csak 8.5 ;)
Tudom, hogy ízlések és pofonok, és el is fogom fogadni, hogy valamiért nem 10/10, de légyszi, írd meg a negatívumokat is.
Válaszodat előre is köszi
Üdv: Doc
Köszönöm az infokat.
Hali. Kendra20 nál vilt már vki...vélemény?
Köszi
Ha tényleg fullos lányt kerestek akkor Pest, Vandus. -Jelenleg nyaral asszem- na ő ....! Az aki ott van minden féle értelemben. 10/10 és ez túlzás, meg elfogultság nélkül!Mia 19 Ő is toppon van. 10/9 -9.5 és tudnék még egy pár olyat a ki a soproni lányoknak feldobnák a magaslabdát.....
Mira, Bianka, és Niki, bár utóbbinál még nem voltam. De Biankával eggyütt jön mindíg, rosszat még nem olvastam róla(legalábbis nem emlékszem rá). Ezért megelőlegezem neki a bizalmam! Oh és még Laura22 . A többi felejtős. Van egy két gyönyörűség,csodaszép fotókkal. Na ezek nálam kizárt kategória. Mire oda ér az ember +10 kg, stb...-Sajnos- Ez a tapasztalat... Kívül csicsa, belül picsa...