Helló. Jázmin 23 - nál jártam. A csaj úgy néz ki mint a képeken . Megérkeztem kopogtatok nyílik az ajtó és 2 lány fogad jázmin és a kicsit idősebb barátnője. (olyan kicsi az apartman hogy 1 embernek is kevés nem hogy 2 hírdetőnek) belépek ajtó zárul jázmin kedves, ám a barátnőt is tukmálja rám. Legyen 2 lányos.... Ha tudom be se jelentkezem. Szoba 2 heverő egymás után a falnak fordítva ajtó nincs csak egy elhúzható roló. Fürdési lehetőség nincs. ( telefonban: közös fürdés, kölcsönös francia, natúr francia) jázmin szép jó alakú csajszi így 1 órát kértem extrába popóval. Rozsaszálak előre odaadva. Vetkőzzek le ő úgyis csak ledobja a köntöst és kész is. Kértem kölcsönöst azt mondja nem vállalja. Natúr franciát nem is említettem mert még félig állt fel már gumi rajta volt. Kezdett szopni, én feküdtem ő az ágy mellett állt. Próbáltam puncihoz popsihoz nyúlni de láttam húzózkodik. Azt mondta hideg a kezem. 1 perc szopi után kérdezi hogy akarom. Legyen popsiba, kutyusba fel az ágyra 1 csepp síkosító . Mondanom se kell se tágítás se síkosító, nem is ment be. Mondtam forduljon misszionáriusba próbáljuk meg. 1 próba, úgy sem tegyem a punciba (az mondjuk jó szűk) de oda se síkosító . Betettem azt idegességemben el is mentem. Kint a csaj telózik bent meg jázmin közben SMS meg hívást is bonyolít. Levette a gumit majd 1 perc múlva kérdezi hogy fog e menni még 1x. Ez kB 10-15 perc volt. Mondja hogy legyek a barátnővel is de neki is fizessek még fél órát. Így öltöztem és jöttem el.