Elküldöd a számát? Meg hogy hol, és ...TÖRÖLVE...? Amúgy milyen a csaj?
Elküldöd a számát? Meg hogy hol, és ...TÖRÖLVE...? Amúgy milyen a csaj?
Vivient sikerült felhívnom a napokban. Az ország túlfelére költözött és nem is akar visszajönni. Azt mondta 500 km-re. Nagy kár érte. Ő volt a kedvencem.
Még sikerült moderálás előtt olvasnom a hozzászólásaitokat :D és nem értem, mi volt moderálandó :S
Én többször próbáltam már hívni Adélt/Dorinda/Amina és még ki tudja hány neve van, de nem igazán sikerült elérnem... Különösen nem zavarna, hogy kissebbségi vagy sem, de a győri fórumon eléggé sok rosszat olvastam róla, a ...TÖRÖLVE... kicsit soknak tünik azok alapján, szóval annyira már nem is akarok elérni hozzá... A többiek meg tényleg nagymamakorúak :P
Bánatomban ma felhívtam Lolát, megvolt a száma a telefonomban (mailben ha kéri vki, átküldöm, különben még engem is kimoderálnak:)), és elmentem hozzá. Nem csalódtam, szépsége még mindig elbűvölő.
Kár, hogy Vivienn nem veszi fel :(
Volt már valaki Adél-nál? csinosnak néz ki.
Megint visszanéztem erre az oldalra, s látom a felhozatal nőtt, de az átlagéletkor is. Nem tudom eldönteni, a Soproniak csak a nagymamákat szeretik? Ezzel nem akarok megsérteni senkit, de itt nem lehet szép, formás lányokat találni.
Elszomorító, hogy errefele nem vetik meg a lábukat :)
Hali! Eltüntem én is! Szoktám ide látogatni,de elég sokat csalódtam! Most kezd jobb lenni a felhozatal,csak az életkor átlag az agasztó!Hova lettek a lányok? Nem jó hely nekik Sopron? Azért még levadászok egy kettőt! Jó vadászatot nektek is!
Köszi az infokat! Akkor valószínűleg ezért ...TÖRÖLVE... Pedig a hangja egész kellemes volt.
Kit tudnátok ajánlani?
Docnak igaza van. Timi sztem sem jó választás, bár ha szereted a lógó melleket, s kissé "szagos" altájat, keresd fel. Sztem az ágyban kissé fadarab, bár lehet hogy csak velem volt ilyen. Összeségében 3/10.
Úgy tünik eltüntek a hozzászóló emberek, senki nem ír mostanában beszámolót :(
Timiról a p.lámpán találsz infót, engem azok nem győztek meg, szóval én kihagyom...
Timiről van valakinek infoja?
Köszi lőre is!
Uraim, bárki kiszámolhatja, mennyi a hölgyek átlagéletkora, de majdnem krisztusi kor az átlaguk, szóval ez a vl szerkesztőségnek moderálandó...
oops
Nem csodálom, ha az oldal olvsottsága idővel csökkene.. legalábbis az én részemről biztosan
Sajnálom
T. moderátor!
Leírnád nekem, hogy mi is volt annyira kimoderálandó???
Nem is hiszem el...
Az, hogy a soproni lányok átlagéletkora 32,88???
Vagy hogy Vivien 8/10 nálam? Vagy mi???
T. moderátor!
Nem is hiszem el...
T. moderátor!
Nem is hiszem el...
Jézus, miért kellet ezt moderálásra küldeni??? 2 perc alatt... Mi rosszat írtam?? Áááá
Ja, Krisztiánt természetesen nem számoltam be az átlagéletkornál :D:D:D
Vajon mekkora forgalmat bonyolíthat le??? :D:D:D
Krisztián visszatért. :)
Hát az biztos hogy kitartónak kell lenni, mert nekem fel nem vette még egyszer sem, pedig több napig, naponta többször, különböző időpontokban próbáltam hívni. Sok sikert a szerencséseknek, én feladtam.
Voltam nála. Csúcs ez csaj. Nem olcsó, de megéri. Ha nem veszi fel, hívd kitartóan. A megbeszélt időpontot biztosan tartja.
Hello mki!
Esetleg viviennél nem járt valaki? A képei nem rosszak.. érdekelne a csaj.
előre is köszi.