Ez igaz, a lányok erre nem figyeltek :D
És azt észrevettétek, hogy a kis fórumunkat a megtekintések alapján csak Nyíregy és Debrecen előzi meg :D:D:D
Nem is rossz eredmény.. Remélem, ebből jobb csajok is következtetnek, és meglátogatnak minket ;)
Ez igaz, a lányok erre nem figyeltek :D
És azt észrevettétek, hogy a kis fórumunkat a megtekintések alapján csak Nyíregy és Debrecen előzi meg :D:D:D
Nem is rossz eredmény.. Remélem, ebből jobb csajok is következtetnek, és meglátogatnak minket ;)
Uraim! Egy érdekességre hívnám fel a figyelmüket! Az itt hírdető Kyra telefonszáma ugyanaz, mint az itt hírdető Krisztin képével a PL-en hírdető Kyra telefonszáma. Plusz hírtelen egy évet meg is fiatalodik....Ráadásul a két kép teljesen különböző csajt mutat be! Hát teljesen hülyének néznek ezek?????????????????????????
Már jártam Sopronban egy Kyránál. Ő fekete volt és persze messze nem úgy nézett ki, mint ahogy hírdette magát. Remélem nem ő szivat megint minket? Remélem csak kamu volt és van logikus magyarázat mindezekre. Ha valaki mégis venné a bátorságot és lessz tapasztalata, akkor ne tartsa magában!
Jóreggelt!
Lolán én is meglepődtem, hogy nem engedett be, eddig korrektnek tünt, de úgy tünik, ő is csak egy átlagos Q. Sajnálom. Persze ha hozzá nem megy el egy bejelentkezett vendég, akkor meg ő lenne felháborodva.. Az ilyent szívem szerint egész nap csapatostól zaklatnám rejtett számos hívásokkal, hátha abból okul a kis butus...
Vivient többször próbáltam elérni telefonon, sikertelenül, talán nagyon elfoglalt...
Szép napot ;)
Üdv! Az új Kyráról kérnék majd infót! A Lolán meglepődök, mert velem nagyon korrekt volt. Nálam 10/8. De kár, hogy az Ady E.-be már nem jön senki... Volt azért ott jó bőr is! Uraim! Valami Gyóni G. utcait is emlegetnek. Esetleg közelebbit tudtok? Telefonszám stb?
Vivienről estleg konkrét információk?
Hi!
Voltam, akarom mondani mentem volna Lolához, de a megbeszéltek után, mikor már ott voltam a ház előtt hiába csörgettem, sőt 1 órával később is hívtam / gondoltam elküldöm az annyába/, nem vette fel!
Nos ez a korrekt szolgáltató!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10/0,000000
Mérgemben elmentem Lillyhez, nos nem bántam meg, bár már voltam nála!
Sziasztok :)
Rég jelentkeztem, mostanában nem voltam Sopronban. Még július elején voltam Reginánál (70/5789747), aki a PL-en az aprók között hirdet, csuszkás masszázst, cicikkel. Nos, a hölgy nem egy nagy durranás, valaha a vulkánházas képek között láttam már. A korát nem tudom megtippelni, és nem is feladatom, de a cicik alapján nyilatkozhatok: lógos cicik, nem szépek, enyhén megereszkedett has. Arca átlagos. Összeségében kedves, masszázsa nem egy emlékezetes, a végén cicikkel próbálkozik, de csak ledörzsöli a bőrt :), kicsit több olajat vagy vmi mást használhatna. Mást nem is vállal, csak kézi levezetést. Fürdő tiszta volt, de abból a lakásból azóta elköltözött, mert szólt, hogy legközelebb nem ott lesz már... de nem lesz legközelebb... mert nem megyek :(
Összpontszáma: 5/10
szia mark30, mit tud a hölgy, h. inkább hozzá menjünk, mint egy feszes 20éveshez? :)
Jó reggelt ;)
Nos, voltam Kittinél a múlt héten. A lakás a Deék téren, ...TÖRÖLVE..., mely központi helyen van - sok arra az ismerős :(
Régi polgári lakás, sötét folyósó, apró előszoba, minimal lszoba.
A képeken valóban ő van, bájos mosoly, kicsit lógó mellek, hasban erősebb, mint a képekből vártam. ...TÖRÖLVE....
Valóban kellemesen el lehet vele beszélgetni. A fürdő a célnak megfelelő, tiszta, tusfürdőből is van választék, törülköző jó illatú.
Sajnos mire visszajött a tisztálkodásból már meztelem volt :( ,de az ágyon tiszta lepedő volt :)
Nekem valóban kellemes teremtésnek tünt, habár kezdőnek éreztem de majd belejön ;)
Összeségében elégedett voltam, soproni szinten teljesen ok-s, ...TÖRÖLVE...l
Üdv, legyen szép napotok...
A ...TÖRÖLVE...is vannak egész jó infók, néha olvassátok el azt is!
Hajrá Faroktársak!
Egyetértek vadásszal, Trixy ott van a szeren :)
Trixy is megvolt!
Szokásos helyen, kedves, kosaras alkatú szöszi k.... várja a vendéget.
...TÖRÖLVE..., korrekt, kedves a lány, adj neki.......!!!!
Üdv!
Voltam tegnap Lilly 28-nál!
A képek nagyságrendekkel jobbak róla, mint amilyen a csaj élőben!!!
Rövid beszámoló, de kb. ennyit is ért az akció!
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL
Hi!
Meglátogattam Laurát, a már megszokott jereváni lakásban. Aranyos erdélyi kis cigó csaj.
A képeken ő van, ...TÖRÖLVE... szokásosak, kimondottan kezdőnek tűnik, de ez nem hátrány!!!!
Sokat beszélgetős fajta, közben símogat, barátnős érzés!
Francia nagyon finom, punci is rendben van!
Ajánlom mindenkinek,de csak egy hétig lesz városunkban sajnos!
Jóreggelt ;)
Nos, én is voltam Lolánál a héten. A lakás a színház közelében, eléggé központi helyen van, nem örültem neki, nagyobb az esélye, hogy ismerőssel futok össze errefelé :(
Régi polgári lakás, szinte teljesen sötét előszoba, szinte féltem bemenni :)
A képeken valóban ő van, gyönyörű arca van, bájos mosoly, kis mellek, picit csípőben és hasban erősebb, mint a képekből vártam. Árak a szokásosak. Túl sok extrát nem vállal. Valóban kellemesen el lehet vele beszélgetni. A fürdő nem a legszebb, a törölköző kopott, régies, de tisztának tűnő.
Sajnos a franciaágyra nem került tiszta lepedő, csak az ágytakaró van rajta, amit nem hinném, hogy gyakran cserélve lenne :(
Lola valóban kellemes teremtés, habár eléggé kezdőnek tünik, de majd fejlődik idővel ;)
Összeségében elégedett voltam, soproni szinten teljesen ok-s, 7-8/10, tényleg vigyzni rá, én még igyekszem visszamenni.
Üdv, legyen szép napotok, és írjátok le Ti is a tapasztalataitokat.
sziasztok!
lola 21-ről írnék pár szót.
múlt héten voltam nála. azonnal felvette a telefont, nagyon kedves hangja volt. nem messze a színháztól rendel. a lakás nagyon rendben van, a szoba tényleg fullos, ahogy lola is. gyors zuhany, kellemes beszélgetés (nagyon jófej!), majd akció. franciája kitűnő, a szexben teljesen odaadó, élvezi minden percét, nem megjátszós. levezetésnek még egy kis beszélgetés. az órát nem nézte, majdem másfél órát voltam nála alpa félórás tarifáért. lola egy gyöngyszem, tessék rá vigyázni!!!! erősen ajánlott kategória! 10/10
jó vadászatot mindenkinek!
Szia, az apróhirdetésekben van, Sopronra szűkíts rá.
De a héten mindeképpen elmegyek Lolához, már régóta készülök hozzá, kénytelen leszek egy rövid időre kártyát cserélni a telefonomban, ha csak úgy hajlandó felvenni :(
De amint van közelebbi tapasztalatom, megosztom ;)
Sajnos itt semmi jó masszőrlányt nem tudok, de Bp-n van egy csapat, teljes csúszka masszázs, az az igazi :)
Hi!
Voltam én is Evelinnél.
Tényleg nagyon kedves, puszilgatós feeling. Fél órát voltam nála, akció után ő kérte, hogy még feküdjek le mellé pihenni és beszélgetni egy kicsit. Extrának nem mondanám a tudást, de nem nyavajog, nem nézi az órát és a képeken is ő van, bár kicsit feljavítva!
Mindenesetre ajánlott kategória, akárcsak eddig bármelyik lány, aki abban a lakásban rendelt!
Pozitív!!!!