Annyira foglalkozol meg mindig a kepeimmel, hirdetesemmel , vendegeim mennyisegevel Te amugy st..ci vagy ? :D
Annyira foglalkozol meg mindig a kepeimmel, hirdetesemmel , vendegeim mennyisegevel Te amugy st..ci vagy ? :D
En csak szimpla szolgaltatast szoktam vasarolni, csak vendeg vagyok nyugi. :)
Szia!
Minnie pont úgy néz ki, ahogy a képein, nem csalókák a fotók. Különleges testalkata van, ahogy már más is írta, szexin gömbölyödik egy részén. De nem túlsúlyos egyáltalán.
A fotói naprakészek, akkor is tesz fel rögtön friss képet, ha hajszint vált.
Na jó szerintem akkor meglátogatom ahogy az időm engedi. Engem amúgy a hozzáállás jobban érdekel mint a külső. Az hogy valaki szépít a képeken egy kicsit egyáltalán nem zavar, én se képen se élőben nem vagyok szép :D
Szuper! Ilyenekre vagyok/vagyunk kivancsiak.
koszonom.
Szonja 40 egy idő tolvaj! Nem érdemes felhívni mert csak az időtöket veszi el!
Viviennél volt valaki? Egy ideje érlelődik benne hogy egy jóval idősebb nővel is kipróbáljam, ő képek alapján nagyon vonzó
Ha a szilikonosra gondolsz, akkor igen. Erősen ajánlott, nem fogsz csalódni.
Beatrix33 át hívtam egyeztettünk és mentem. Az ajtóban Virág 32 fogadott. Nem szóltam gondoltam jó lesz előre kérte a rózsát. Abszolút nem ajánlott. Még az én kedvem is el rontotta olyan negatív volt. Fél órára mentem kb 15 perc után azt mondja most már csipkedd magad mert már fél óra le telt. Mondom akkor hagyd majd ki verem magamnak otthon. Aki jót akar kerülje. A tanulópénz meg volt nekem is 😟😟😟
Sziasztok!
Sára 29-nél volt már valaki?
Sajna sok ilyen van. 😕
Végigolvastam ezt a hosszú kommentedet és véleményem szerint teljesen igazad van. Én a képeken nem látlak téged túlsúlyosnak, a részedről állított nagy segg egy kicsit túlzás, szerintem csak formásan gömbölyded és így nem lapos, szóval elég jó tested van. Az arcod is szép, a szilikont én sem kedvelem egy nőben, jobb a természetesség. Viszont nekem az az erős ellenérzésem, hogy a fő profilod a mélytorkos francia, ami abszolút nem izgat. Nagyon személytelen. Képtelen volnék egy nőt olyan helyzetbe hozni, hogy nekem olyat csináljon.
Sziasztok,egy gyors kérdés,Ketrinnél volt valaki,tapasztalat?Köszi!
Elméletileg Szombathelyen sok embert lenyultak a barátjával. Szombathelyi fórumon lehetett olvasni róluk.
Sziasztok Bellánál volt valaki? Tapasztalat. Milyen a hozzáállása illetve mennyire valós a képek?
Nyugodtan mehetsz hozzá! Nagyon jó fej és a képek is valósak!
A mostaniak közül van valaki aki ajánlott kategória? Csak Ambrózia az közülük akinél jártam már
Melody meg Kimberly helyeskének tűnik
Sziasztok!
Amiránál vagy Merynél volt már valaki? Milyen a hozzá állásuk?
ma voltam Merynél,ajánlott kategória
Sziasztok. VipAnnanicol-nál volt valaki? Tapasztalat?