Ha szeretsz cumiztatni, Minniekét is megnézheted.
Ha szeretsz cumiztatni, Minniekét is megnézheted.
A mostani felhozatalból csak őt ismerem, én ajánlom mert nagyon rendben van ha nem zavar hogy arcra nem túl csinos csaj
Sziasztok!
Néhány napot Sopronban töltök. Kit tudtok ajánlani Sopron és környékén, esetleg a megyében? Roma lány is lehet. Ambróziával már szemezgetek pár napja, de rajta kívül valaki?
Köszönöm!
Conyra én is szemet vetettem mikor egymás közelében voltunk, de a hét negatív értékelés egy pozitív ellenében bizony elvette a kedvem :(
Hello!
Úgy emlékszem,egyszer hívtam Conyt,de Sopronban egyedülállóan nagy csokrot kért,ezért kihagytam..Jó csajszi amúgy,lehet nekifutok mégegyszer,hátha átgondolta és jó neki a normál csokor..😀
Cony-ról valaki beszámoló?
köszi
Na igen.Ambrózia elmehetne egy jó fodrászhoz.szerintem jobb lenne egyszínű hajjal , más stílusban.
Szolgáltatásban egyet értek! Nagyon odateszi magát ,hogy a páciens elégedetten távozzon ♥️
Köszi!
Lebeszéltél róla .
Kieséses alapon marad Cony?
Megírhatnád hogy milyen,ha elmész hozzá.
Sonja, cony, mennie. Ezeket ajánlani tudom. Rendesek korrektek. Ambrozia meg favorit. Arc nem a legjobb. De a hozzállás 120% és testre is jó.
Köszi de Ketrin megvolt kb.olyan,mintha kihajolnék az ablakon és elkezdeném kidobálni a suskát.Katasztrófa..
Hello,
Megnézném Ketrint.
Ambróziánál jártam régebben.
Szia. Mostanában látott valaki hölgyeket?
Hello,én mennék,de hova,sokan vannak de "mégis kevesen..."valaki egy ötlet,ajánlás?
Köszi
Sziasztok, Amina (33) van valakinek véleménye?
Sisi 25
Teljesen korrekt .meg vagyok elégedve a szolgáltatással.azt kaptam amit megbeszéltünk.
Sziasztok!
Natika (30) -ról valami tapasztalat,infó van valakinél esetleg?
köszi
Most is vannak.De 10 óra után kezdenek "munkába"állni.
Szia,voltam nála,pár hónapja.egy kimomdottan csinos,ápolt,magyar(!) fiatalos milf.A képek nem tegnap készültek,de rendben van a hölgy.A szolgáltatás 5/4,és korrekt.
Jól teszi a dolgát, jól is néz ki. 6-8 évvel több benne a km, mint írja.
A 40es szilikonosra gondolok!
Szevasztok!
Szonjával van valakinek tapasztalata?