Örülök hogy így kifejtetted magad így tudok rá válaszolni rendesen!Az ajándékot majdnem mindenki előre elkéri ez alap.A popsihoz mindig durex sikosítót használok vagy gyógyszertárit az hogy te nem ismered fel a durex új csomagolását nem az én hibám ez a tudatlanságodból fakad!Néha felveszem a telefont a szobán mert nincs ki kezelje (ezért viszont elnézést kérek) de nálam legalább nincsenek éjszakai legények a másik szobába mint sok másik szolgáltatónál!Nem a kaputól mérem az időt hanem mikortól elmész fürdeni mert hát nem wellnesbe vagyunk ugyanis van aki 17 percig is képes fürdeni és ha nem számítanám bele ezzel menne el a napom!Ebben helyt adok viszont a masszázsom nem a legjobb de nem is látsz ilyet kiírva hogy vállalok mert nem vagyok szakképzett masszőz sok lány kiírja pedig nincs róla szakképesítése hát én nem ilyen vagyok!Én megpróbálok maximálisan helyt állni az hogy 2-3 embernek nem ez a stílus jön be istenem mindenki más más elvárásokkal mindenkinek nem felelhetek meg!Sajnálom hogy te így érzel legközelebb más szolgáltatót kell keresni remélem jobban sikerül (és ezt komolyan mondom)! Sok sikert mindenkinek a keresésben!