Ez jó kérdés. Valaki tud róla valamit?
Ez jó kérdés. Valaki tud róla valamit?
Laura (51)-ről valakinek van tapasztalata.Én elérni se tudom a megadott időpontban!
Meg tudom erősiteni! Nem rég voltam vele! Kár hogy autós volt.
Zalargerszegen hirfető Alexandra egy nagyon cuki és korrekt hirfető mindenkinek csak ajánlani tudom.
Egyébként a többségük nem is tagadja, engem még nem igazán ért meglepetés ilyen téren. Az tény, hogy Zalában nagyoon kevés a fehér bőrű hirdető, fóleg a rezidens. Oéyat talán egyet találtam eddig. Az átutazók között akad néha. Nem tudom, hogy a kanizsai két vékony magas és képeken nagyon szép lány a valóságban milyen, náluk még nem jártam (Szimonetta és Sofi)
Valaki tud Zalaegerszegi Szimiről hova tűnt?
Szerintem a bőrszinnel semmi baj nincs, csak normalis legyen, es nem a lehuzasrol szoljon.mondom ezt magyarkent!!
Itt a Kanizsai részen elég sötét fellegek járnak már ami a bőrszínt illeti sajna sokan fehérnek vallják magukat aztán helyszínen meg az ellenkező fogad.
Sziasztok!
Kitty(22)-nél járt már valaki?
Privátban írjatok légyszi ha van tapasztalat.
Szia!
Erotikus képeket szeretnél? Szexi fehérneműben? Meztelenül? Videót az aktusról?
Minden csak megbeszélés kérdése. Ne legyél szégyenlős, csak add önmagad.
Helyileg Zalaegerszeg 👍😀
Üdv! Lentiben - Csesztregen hirdető Klaudiával valakinek tapasztalat, vagy bármi infó? Jöhet privátba is!
Az aproban hirdető Bellanal vtam. Hat amit a telefonba igert es a valosag nagyon messze van egymástól!
Sziasztok!
Érdeklődnék Fakospusztán a panzióban vannak még lányok?
Sziasztok! Szimi fakoson befejezte?
Zalaegerszegen keresek panziot vagy vendeghazat ahol lehet dolgozni
Sziasztok! Szexi, erotikus, fehérneműs és akt fotózáshoz keresek lányokat. Amennyiben érdekel egy ilyen lehetőség, keressük egymást. Amatőr fotósként szívesen csinálok rólad képeket. Videózás is lehetséges. Helyileg Zalaegerszeg.
Sziasztok!
Rubina nevű hölgynél volt már valaki? Vélemény?
Befejezte
Nem foglalkozom a többiekkel. Amúgy ha nem érdekel a véleményem akkor miért reagálsz rá?! Hagyd szó nélkül, úgy is tudod igaz vagy nem. Én csak leirtam egy tapasztalatom,ne nekem kelljen rosszul éreznem magam mert te voltál inkorrekt! De ezzel le is zárom a dolgot,mindenki azt von le belőle amit akar! További szép napot kedves Nika!
Ez a te véleményed!!Meg akit állítólag átvágtam!!Pont nem érdekel!!És ha kérhetem hagyjál engem békén!!Köszönöm!!Minden jót!!