Bocs,csak 1x akartam elküldeni a beírást,kérem az admint törölje a másik 2
Bocs,csak 1x akartam elküldeni a beírást,kérem az admint törölje a másik 2
Csatlakoznák az elötem szolókhoz.Az esetek 75%ban csak hebegnek,alkudoznak,vagy el se jönek.Én nem szoktam a cimet előre kiadni,és már a teloba levágom hogy csak kamuzik,vagy nem.Igazából nem várok senkire,ha az adott időre nem jön fogadok mást.Sajna zeg nagyon leépült,sok a vendégmunkás:-) nem értem miért jó városról várósra járni 1 1 hetekre
Szia,úriembereknek ne nevezd öket,mert sajnos egy kettő kivételével nem azok sajnos,én is tapasztaltam,hogy 2 normalis mondatot nem tudnak összetenni .Nomális akkor jön ha csak átutazóban van a városban,és akkor csodalkoznak hogy keves lany.elnezest, ha valakit megbantottam,de sajnos ez a tapasztalat, hogy kritikan aluli a v.ndegkör.
Tisztelt Zalaegerszegi úriemberek! Masodszor jàrok vàrosotokban,és az észrevételem a következö....az itteni úriembereknek nincs jobb dolguk mint hogy a mi idönket rabolják lefixàlt idöpontokkal miutàn megkérdezi a pontos címet és se kép se hang,hogy bocsi közbe jött valami csak egy telefon...de most màr làtom nem szorult etika az itteni emberkékbe.Tisztelet a kivételnek...de kérdezem én mire jö ez?Hisz mi vagyunk a férfiakér nem de?! Nem beszélve az alkudozásokról....Szoval röviden csak annyi CSALÓDTAM! üdv mindenkinek...Lészy,Mara
Tisztelt Fórumozók!
Szerintem is itt majdnem mindenkinél kicsit többet fognak kapni a srácok mert sok a retus...
Aki meg a saját képét teszi fel azt meg kétes lesz hirtelen..de hát C'est lavie..
szép napot mindenkinek
Apróban lévő Reginácskát már sikerült valakinek elérnie?
Hello tisztelt mindenki! Az igazat megvalva soha nem mélyedtem bele a fórumozásba,de mostanra úgy érzem le kell hogy irjam a gondolataimat érzéseimet...Mivel 10,napja tartozkodom e csodás városban újként, nem igazán kerit hatalmában a pozitiv érzés!!!!!Hogy miért is??!! Dőbbenten érzékelem a város halk moraját,hisz oly minimális létszámú szolgáltató van jelen,akik szinte mondhatni,hogy itt élnek....S én mint újként bejővő személy e városban,nem úgy tekintek rájuk mint konkurencia,hanem mint sorstársakra,ez által mertem gondolni,hogy sikert sikerre aratok! De sajnos mély szomorúsággal csalódottsággal kell tudatnom,hogy ez a város a hangok városa nem a tetteké!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bár mindenki személyre szabott,mindenkinek más a vonzása,és varázsa...Őrültem,hogy megoszthattam veletek a tapasztalataimat..üdv:Nicoletta
Nikoletta naggyon jó,a képtől egy kicsit többet fogsz kapni mert erössebb,de fantasztikusan dolgozik!!Ha figyelsz rá akkor ,ki tudod hozni belőle amit szeretnél!!!
Sziasztok!
Nicoletta és Lészíről nincs valakinek valami infója? (privátba megköszönném a bővebb részleteket)
Virginiának 2007-ben már láttam egy kozismert felnőtt űjságban képeit Vkinek vélemény róla?
Végre megjöttek a jó muffok is az új évben!!!
Csak így tovább!!XD
Sziasztok! Kertvárosi hölgy lenne? :)
Tisztelt Hirdetőnk!
Van egy speciálisan erre létrehozott fórum, oda szíveskedjen ezeket beírni
Helló! Nagyon ott van a szeren és isteni popsija van! Ajánlott!
SZEVASZTOK. MA VOLTAM GINANAL NAGYON AJANLOTTKATEGORIA KEDVES ,ARANYOS! KOREKT SZOLGALTATO! CSAK AJANLANI TUDOM!
Valaki tud ajánlani elérhető zegi fiatal lány?
Ajsánál járt már valaki? Vélemény? :)
Virág 23 ról tapasztalata valakinek ?
Én nem értem ezt a várost! Miért van ilyen gyenge választék,a többi nagy várost nézve,sokkal szebb lányok vannak!! Ide miért nem jönnek szép,és igazán bevállalos csajok??
AZ LEHET, DE NAGYON BOSZANTO,HOGY MINDENHOL OTT RONTJA A LEVEGÖT