helló mindenkinek!!! XL írása nagyon lejarató kampány szagú volt én voltam diánál és nagyon aranyos jó kedvü lány lehet valakivel kevered!!!
helló mindenkinek!!! XL írása nagyon lejarató kampány szagú volt én voltam diánál és nagyon aranyos jó kedvü lány lehet valakivel kevered!!!
Szia xl! Ugy látom nem megy az üzlet!:)
De nem rossz próba!
:) Tudom ki vagy..
Akár hogy is probàlsz le jàratni hidd el nem zavar. ., mert cdak magad járatod le!
Sziasztok.Dia 20 nevű lányról nincs jó vélemény héten voltam nála hát a képek már nem mostanában készültek mert mára már kétszer akkora a termete,a franciája is csapnivaló beszélni terelni azt tud rendesen.
üdv mindenkinek!! egerszegen úgy látom megint jó csajok vannak, a bútor darabok ( j..min, va..a) már unalmasak! Így tovább egerszeg holnap szerintem becsajozok :)
Sziasztok!
Van valakinek infója a következő lányokról?
Serena, Jázmin, Elizabet
ha van, ossza meg légyszi!
köszönöm
*** Kérjük az önreklám mellőzését *** (masszázs)
Krisztához járok, negyvenen felüli, szakképzett masszőr, a belvárosban dolgozik.
Sziasztok. Zalaegerszegen kit érdemes meglátogatni? Elsősorban 30+ fölöttiek érdekelnek de az se baj ha fiatal.
Privbe is jöhet válasz. köszönöm.
Jó bornak,nem kell reklám:-)))))
köszi bujkorics6
és "remegő lábakkal távoztál" önmagadtól? :D
Szerintem egyáltalán nem volt béna :) sőt...
Nem látod benne az iróniát? Ha lenne like gomb, menne! ;)
:DDDD Tegnap én is voltam magamnál, elégedett voltam magammal, átmentem a vizsgán. Én is pont úgy nézek ki, mint a képeimen. :D
Melissza! Ez egy NAGYON-NAGYON BÉNA önreklám volt a részedről! :D
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** Melissza
Szerintem igen voltam tegnap nála,és tapasztalataim szerint Ő a lagjobbak közé tartozik,átment a vizsgán!
Ténylegesen olyan szép mint a képeken,fiatal és csinos,kedves!!!
Én csak ajánlani tudom mindenkinek aki jól akarja magát érezni!!!
Sziasztok!
Valaki tudna mondani infokat Gina(22)-ről és Lia(23)ról? Szimpatikusak képek alapján. Ha valaki volt már náluk kérem ossza meg tapasztalatait. Köszönöm
1-2 hete a győri fórumban érdeklődtem felőle ott ezt a választ kaptam:
"Szia.
Én voltam már nála itt Győrben.Nam ajánlanám.A mellei tényleg szépek,,,de semmi más...Sokat beszél,keveset tesz.
Ráadásul még a telefont is felvette miközben éppen neki áltunk volna."
1 hozzászólásos az illető, így én nem tudtam hova tenni ezt a véleményt.
Amúgy nektek zegieknek ott van Elizabett, aki anno szintén volt Győrben...nálam a mai napig ő a top1. Rendkívül korrekt és a BN feeling is maximális de nem dícsérem tovább mert megkapom hogy érdekem származik belőle...
Én nem tudok , ha valaki még így van ezzel ,írja meg nyugottan .
Sziasztok. Viki 43 nemrég még Győrben hírdetett ha jól tudom, most Zalaegerszegen. Valaki tud róla valami infót mondani megközszönném mert jókiállású nőnek tűnik :)
Köszi előre is :)
Üdv. Mindenkinek!
Voltam párszor itt ott... és gondoltam megosztom veletek a ma esti tapasztalataimat ! Rászántam magam h elmegyek ismét zegen "randizni " a korábbi (rossz tapasztalataimat félre téve) Ajánlom mindenkinek Jázmint :) szuper ;) kedves normális fiatal lány. :) jó volt vele nagyon ! teste BOMBA, finom , ápolt hm :) ;) de komolyan aki teheti látogassa meg!!!! Zegen kevés a normális "szolgáltató!!! DE Ő PROFI!!! és ezt Absolut így gondolom! későn mentem és még akkor is kedves volt! ami nem jellemző mostanság több hölgyeményre, hogy így mondjam.. :) mármint a kedvesség! na de persze ez csak magán vélemény !! de nálam ő befutó ;) további jó vadászatott! :)
Anita,te miért szólsz be ide,ha veszprémbe vagy????
Én ma voltam Jázminnál (a szőke 21 évesnél). Isteni ez a csaj! A legjobb a környéken, örülök hogy végre hozzánk is eltévedt egy minőségi csaj, csak ajánlani tudom. Kedves, aranyos, jó teste van, igazi barátnős élmény volt. Tutira visszatérek még! Abban igazad van hogy nem egy *lcsó nő, de amikor eljöttem úgy éreztem hogy bőven megérte. Tudod "olcsó húsnak híg a leve" szokták mondani. :)