*** Kérjük az önreklám mellőzését *** (masszázs)
Krisztához járok, negyvenen felüli, szakképzett masszőr, a belvárosban dolgozik.
*** Kérjük az önreklám mellőzését *** (masszázs)
Krisztához járok, negyvenen felüli, szakképzett masszőr, a belvárosban dolgozik.
Sziasztok. Zalaegerszegen kit érdemes meglátogatni? Elsősorban 30+ fölöttiek érdekelnek de az se baj ha fiatal.
Privbe is jöhet válasz. köszönöm.
Jó bornak,nem kell reklám:-)))))
köszi bujkorics6
és "remegő lábakkal távoztál" önmagadtól? :D
Szerintem egyáltalán nem volt béna :) sőt...
Nem látod benne az iróniát? Ha lenne like gomb, menne! ;)
:DDDD Tegnap én is voltam magamnál, elégedett voltam magammal, átmentem a vizsgán. Én is pont úgy nézek ki, mint a képeimen. :D
Melissza! Ez egy NAGYON-NAGYON BÉNA önreklám volt a részedről! :D
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** Melissza
Szerintem igen voltam tegnap nála,és tapasztalataim szerint Ő a lagjobbak közé tartozik,átment a vizsgán!
Ténylegesen olyan szép mint a képeken,fiatal és csinos,kedves!!!
Én csak ajánlani tudom mindenkinek aki jól akarja magát érezni!!!
Sziasztok!
Valaki tudna mondani infokat Gina(22)-ről és Lia(23)ról? Szimpatikusak képek alapján. Ha valaki volt már náluk kérem ossza meg tapasztalatait. Köszönöm
1-2 hete a győri fórumban érdeklődtem felőle ott ezt a választ kaptam:
"Szia.
Én voltam már nála itt Győrben.Nam ajánlanám.A mellei tényleg szépek,,,de semmi más...Sokat beszél,keveset tesz.
Ráadásul még a telefont is felvette miközben éppen neki áltunk volna."
1 hozzászólásos az illető, így én nem tudtam hova tenni ezt a véleményt.
Amúgy nektek zegieknek ott van Elizabett, aki anno szintén volt Győrben...nálam a mai napig ő a top1. Rendkívül korrekt és a BN feeling is maximális de nem dícsérem tovább mert megkapom hogy érdekem származik belőle...
Én nem tudok , ha valaki még így van ezzel ,írja meg nyugottan .
Sziasztok. Viki 43 nemrég még Győrben hírdetett ha jól tudom, most Zalaegerszegen. Valaki tud róla valami infót mondani megközszönném mert jókiállású nőnek tűnik :)
Köszi előre is :)
Üdv. Mindenkinek!
Voltam párszor itt ott... és gondoltam megosztom veletek a ma esti tapasztalataimat ! Rászántam magam h elmegyek ismét zegen "randizni " a korábbi (rossz tapasztalataimat félre téve) Ajánlom mindenkinek Jázmint :) szuper ;) kedves normális fiatal lány. :) jó volt vele nagyon ! teste BOMBA, finom , ápolt hm :) ;) de komolyan aki teheti látogassa meg!!!! Zegen kevés a normális "szolgáltató!!! DE Ő PROFI!!! és ezt Absolut így gondolom! későn mentem és még akkor is kedves volt! ami nem jellemző mostanság több hölgyeményre, hogy így mondjam.. :) mármint a kedvesség! na de persze ez csak magán vélemény !! de nálam ő befutó ;) további jó vadászatott! :)
Anita,te miért szólsz be ide,ha veszprémbe vagy????
Én ma voltam Jázminnál (a szőke 21 évesnél). Isteni ez a csaj! A legjobb a környéken, örülök hogy végre hozzánk is eltévedt egy minőségi csaj, csak ajánlani tudom. Kedves, aranyos, jó teste van, igazi barátnős élmény volt. Tutira visszatérek még! Abban igazad van hogy nem egy *lcsó nő, de amikor eljöttem úgy éreztem hogy bőven megérte. Tudod "olcsó húsnak híg a leve" szokták mondani. :)
Üdv mindekinek!! Jázmin (21) egerszegi lányokhoz képest nagyon ***moderálva*** dólgozik, szerintem ilyen ***moderálva***l nem sokáig huzza! További szép napot
Jázmin(21)-röl infó?
jomondod nagyon pulosak
van valakinek hasznos infója Szidiről, mert nagyon jónak tűnik? megköszöném
ez jogos igyvan