Az emberi goszság olyan mint a gaz kihúzod de nő helyette másik:)
Az emberi goszság olyan mint a gaz kihúzod de nő helyette másik:)
Alig várom mert nem is az a baj ha valaki színez,hanem mikor mocskolódik körbe tudják venni az ember fiát rendesen adjad neki rúgjunk rajta mint a tőzsdén aki mer az nyer vagy BUKTA.Azok akik több száz hozzászólással vannak a fórumon ők piramis csúcsa az igazság osztók a szavuk szent.Jól tudnak rébuszokban beszélni.A chet a sunyik kedvence,látom régi tag egy hozzászólása sincs nevezzük őket ketrec harcosoknak de itt be is fejezem ez olyan mint pók hálója.Nekem nem vicces mikor átkozódik.
Majd ha a VL bevezeti a módosítást szerintem páran törlik a neveiket és véletlenmód új nicken kezdenek mert "megunták" a régit :)
Vicces lesz nézni.
Mi történt itt, míg nem voltam? Kedves szerkesztőség, én jóban vagyok a Lindával, és sok más emberrel is a chatről és fórumról egyaránt, engem miért kevernek ilyenbe bele?
Tisztelt Mindenki!
Ezt nem azért tesszük, hogy még nagyobb viták legyenek, hanem hogy megelőzzük azokat! Épp ezért szigorítások is lesznek a fórumon
Like! Én is kíváncsi lennék azokra a tagokra (hirdetőkre) akik anno belém álltak rendszeresen. Na nem mintha nem rajzoltam volna le őket! :D
Tökéletes :)
Remélem hamar bevezetésre kerül!
Tisztelt Szerkesztőség!
Ami engem illet, csak azt tudom írni, hogy végre és köszönöm!:)
Üdv
ilko
Tisztelt MILFHUNTER!
Lesz ez még egyértelműbb is, ha elkészül a fejlesztésünk. Onnantól automatikusan meg fognak jelenni a többes regek...
Üdvözletem Szerkesztők!
Tetszik ez a fajta "újítás" (ha lehet így nevezni), hogy több oldalhoz hasonlóan már beírjátok ha valaki több névvel trükköz legyen az egy hirdető vagy egy látogató így sokminden kiderül...
Az lenne a legjobb ha a többiről is kiderülne kik, milyen neveken játszadoznak, akkor talán nagyobb rend lenne a fórumokon is ill. a chaten is.
Vagy legalább a saját nicknevükön vállalnák fel magukat, nem B, C, neveken lapítani mint az a bizonyos a fűben.
Vonatkozik persze az egymás fényező/lejárató rétegre ill. a közösségis keverőkre.
Tisztelt Szerkesztőség!
Megértem álláspontjukat, én is moderálnám / törölném a hozzászólásaimat, ha rájöttem volna, hogy hibáztam (Ja nem... én beismerném és elnézést kérnék)
Mint írtam ez egy munkacsuport, többen használunk több gépet, de ugyanazt a gépet is használják többen.
IGEN VAN TÖBB NEVEM NEKEM IS, ha ez lebukás, akkor lebuktam.
Az Önöknél hirdető lányoknak is van több nevük! "Bigyó" "Masszőr" "Masszőr Linda"... hagy ne soroljam tovább.
ŐK IS LEBUKTAK!
NEM ÉN KEZDTEM A TÖBB NEVEZÉST, NEM ÉN KEZDTEM ÁTVERNI AZ ÜGYFELEKET....
KÉREM EZT A HOZZÁSZÓLÁSOM NE Töröljén, mert csak azt bizonyítanák vele, hogy nem akarják, hogy kiderüljön az igazság...
És igen, mélységesen fel vagyok háborodva.
Köszönöm, hogy megvédhettem magam és csoporttársaim
Tisztelt bujkorics6!
Megértjük a felháborodását, mi is fel lennénk, ha lebuktunk volna.
Már bocsánat, de ezeket a gépeket nem csak én használom. Valóban van több nevem, mint ahogy hirdetőnek is van 3-4, a "Bigyó" Lindácskának is.
Azonban pár csoporttársam is fel lett sorolva itt és a másik fórumban is, s olyan is akiről nem tudom, hogy ki.
Tisztelt bujkorics6, jeremy89, FaszszőrLinda, MrSISTER, MassszőrLinda (nem a MasszőrLinda, mivel ő egy hirdetőnk) és még a többi regisztrációja!
Köszönjük az észrevételét. Igen mi is láttuk és tiltottunk is jó pár nick-et a chatről, fórumról, mint ahogyan Önnek is pár regisztrációját!
Gondoljon bele, az a hidertőnk, akinek a neve mögé bújt, az hogy fel van háborodva, ha Ön a semmin felháborodik?
Mi is köszönjük!
Tisztelt Szerkesztőség!
A chat-re kellene valami naplózás / moderálás, ugyanis felháborító ami ott folyik néha.
Köszönöm
Tisztelt Fütyülős!
A mi nézőpontunk az, ha a két hirdetés nem különbözik, akkor feladhatja a hirdető több példányban is ugyan úgy, ahogy pl. egy újságon belül a Telekom több oldalon is hirdetheti a szolgáltatásait (akár ugyan azt is). A gond akkor van, ha az adatok nagymértékben eltérnek egymástól.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Sajnos nem szabály ellenes,ez itt bevett szokás.
Üdv!
Debrecen.
Nicol(20) és Laura(18) ugyanaz a személy. Gondolom szabályellenes egy személynek 2 hirdetéssel élni.
Szép napot!
Tisztelt Tamás_bátya!
Első sorban azért, mert nagyon a törvényi határon mozog, hogy egyáltalán mi jelenhet meg egy ilyen oldalon és mi nem. Vannak oldalak, ahol többet bevállanak, mint amit a lehetőségek megengednek, ezzel akár azt is, hogy átlépik a törvényi kereteket. Mi inkább nem tesszük ezt.
A másik, hogy amikor ez már töb alkalommal szóba került, a hirdetők döntő többsége ellenezte ennek a bevezetését.
Bízom benne, így már érti az álláspontunkat :)
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt VL Szerk.
Arra én is kíváncsi lennék, hogy miben ártana az a bizonyos lista. Amúgy én is gzoli32-val értek egyet. Bizony jó lenne, ha lehetne szűrni.