Helló, sajnos, nem az oldal egy pár hétig nem olyan jó az én Samsung mobiltelefon! Kérjük programozni úgy, mint volt korábban! Sok köszönet!
Helló, sajnos, nem az oldal egy pár hétig nem olyan jó az én Samsung mobiltelefon! Kérjük programozni úgy, mint volt korábban! Sok köszönet!
Szerintem sokak nevében írhatom, hogy már nagyon várjuk ezeket (és a többi beharangozott) újításokat a fórumra ill. a chatre egyaránt.
Tisztelt Mucus05!
Igen, tervben van, hogy ezek megjelenjenek :) Hamarosan ezek az információ is elérhető lesz, addig szíves türelmét kérjük
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Sajnos igen, de pár héten belül ezt is javítjuk, amint a jelenlegi teendő listával végeztünk.
**** sajnos megy még !
Tisztelt Hirdetőink!
Nekünk nem tisztünk eldönteni, hogy a magán jellegű vitáikban kinek van igaza, ki kezdte... De! Kérjük Önöket, ezt ne a fórumban rendezzék le! Már kicsit unalmas mind a hirdetőknek, mind a látogatóknak. Kérjük ezt rendezzék le az oldalunkon és a fórumokon kívül.
Megértésüket megköszönve:
Tisztelt Viki36!
Köszönjük, megértettük :)
Nem az a lényeg,hogy mennyi embernek tetszenek a fotók,mert legtöbb esetben nem azt látja a vendég az ajtóban! Túl sokk a retusált fotó,ami csak lájkolásra jó! Szerintem ez az oldal igy jó ahogy van! nem kell semmit túl komplikálni,mert az elöbb vagy útobb,vissza üt !!
Tisztelt vidékilány szerkesztősége!
Szerintem ha meg lehetne oldani mindenkinek hasznosabb lenne, főleg a hírdetőknek ha a fényképeket külön - külön is lehetne lájkolni a látogatóknak.
Mivel így átláthatóbb lenne, hogy milyen típusú fotók szimpatikusak.
Ez a hirdetőknek meg könnyítené a fotózást.
Üdvözlette: Victória
Ez akkora hülyeség! :D
És ha vendégnek regisztrál és úgy írja le ugyanezeket, akkor más lesz a kép? Aki lejáratni akar, az megteheti vendégként regisztrálva is. Minek üres köröket futni?
Kedves Szerkesztőség! Lenne egy javaslatom a forúmon aki hirdetőként van regsiztrálva az csak érvényes hírdetéssel és képessel szolhasson hozzá a forumhoz,vagy vendégként regisztrálva,mert nagyon sok volt hirdető lány vagy m*nedzser hamis állításokat írkál a másik hirdetöről csak azért hogy le járassa a másik hirdetöt! a mai napon is az " öreg motoros néven hirdető személy akinek már nincs aktiv hirdetése azt állítota ,hogy járt nálunk és elég negativ véleményt írt . Kéerdem ezt hogyan tudná meg valósítani mikor ha hirdető akkor ugye lány mert itt fiuk nem hiredetök úgyebár mi meg nem foglalkozunk lányokkal!A meg oldást taláén javaslatommal ha kicsit is de lehetne orvosolni mert ha a személy be azonositható lenne ki ír valótlant lehetne akkár törölni is azzaz warnolni mint más oldalakon.köszönöm meg értésüket.
Tisztelt Hirdetőnk!
A képek és a szöveg mentését már megoldottuk. Ha mégis azt tapasztalná, hogy sikerül lementeni, kérem jelezze.
Köszönettel:
Szia!
Én úgy emlékszem ez a módosítás már megtörtént! ;)
T.Szerkesztőség!
Nekem egy olyan javaslatom lenne a hírdetésekkel kapcsolatban hogy lehetne olyan a rendszer hogy a hírdetők képeit ne lehessen lementeni vagy letölteni csak megtekintés lenne.Így elkerülhető lenne a képekkel való visszaélés mint amit már jó magam is tapasztaltam sajnos.
Külföldi oldalakon ez jól működik szerintem itt is működhetne.
Tisztelt Mucus05!
Igen, lehet páran kihasználnák ezt a "külön szoba" lehetőséget, később lehet meg is valósítjuk, azonban jelenleg más fejlesztések vannak előtérben. Ahhoz, hogy ez a "külön" szoba meg tudjon valósulni, még jó pár dolgot előtte nekünk is majd át kell gondolnunk, hogy pl. kik lehetnek ebben a szobában, ez mi alapján dől el, vagy ki dönti majd el...
Egyébként átnéztük a figyelmeztetéseket. Az utóbbi 4 napban 2 látogató került 24 órás kitiltásra. Rajtuk kívül más egyáltalán nem kapott figyelmeztetést.
Megértését és türelmét megköszönve
Tisztelt dr Bigyó!
Köszönjük az észrevételét és az építő kritikáját.
A "régi" chat aikor működött, akkor az volt a gond többeknek, hogy nem úgy működik, ahogyan most :) Most Önnek az a problémája, hogy nem úgy működik, mint akkor :) Sajnos nem tudunk egyszerre mindenki igényének megfelelni :( Egyébként privát beszélgetésekre most is van lehetőség ;)
Megértését megköszönve
Tisztelt Szerkesztőség!
Rég szólaltam fel nyilvánosan. Pártatlan vagyok, akár hirdetőként, akár nem.
Többen hiányolják a régi chatet, voltak szobák, el lehetett vonulni (városok szobák, ha emlékeznek).
Nem mindenki szeret mindenkit a chaten, az nem is baj.
A közösből ki lehetett lépni, ez is jó volt, aki akart, maradt...
Tiltás, már az elején tudtam, hogy mi lesz. Adott 3 ember, utál 1-et, kitiltják akár az igazságért.
A tiltás az Önök dolga volna szerintem, nem a hirdetőké és nem a látogatóké.
Cirkusz cirkusz hátán, ez lett a chatjükből, a fejlesztett chat.
Halkan jegyzem meg, hogy látogatókkal hirdetők legalább olyan otrombán beszélnek, mint akit tiltanak.