Üdv mindenkinek!Gondolom újjonc vagyok...Na igen.Valójában nagyon nem az.Látom,hogy sokan panaszkodtok,hogy nyafognak a szolgáltatók.Elárulom a titkát,hogy hogyan nem fognak nyafogni.:Nem szabad ELŐRE ODA ADNI a "rózsaszálakat",ahogy itt fogalmazni szoktátok.3511 is írja,hogy nyafogott valamelyik lány.Gondolom előre adtad a hozományt.Ha nem adjátok előre,csak a nászéjszaka után,akkor Ti vagytok előnyben.Ennyi a titok.Saját hibámból tanultam én is.Most nem látom hirdetni,de szokott mindig,Zsuzsa 37 néven azt hiszem.Na neki előre perkáltam.Aztán jött a nyafi!Így nem jó,úgy nem jó.Nem tudtam mit tenni,csak nem hagyok ott öt rózsaszálat,és úgy csinálta,ahogyan ő szereti.Ezt el akarta játszani velem,más is.De soha nem adok előre semmit.Például az Alexa 40.:Elkezdtük a dolgot,majd kezdett nyafizni.Így nem jó,úgy sem jó,feküdjek le én,ne álljak stb.Na mondom akkor csá,én elmentem haza.Na erre,"jaa,akkor izé,hát persze hogy úgy is jó lesz",mivel még hozományt nem kapott.Viszketett a tenyere.Addig azt csinálják,amit szeretnél,a kedvedben járnak,stb.persze bizonyos korlátok között.Amint megkapják előre a jattot,onnantól ők irányítanak.Remélem sikerült felnyitni pár embernek a szemét!