Érett Zsanett (40)
A kivétel erősíti a szabályt, de ő nem kivétel a saját szabályom, tapasztalatom alól, hogypedig a 40+ hölgyek legtöbbsége képzetlen a franciskában (és itt ismét tisztelet a kivételnek, bár ilyen kivétellel én a MILF kategóriában nem is találkoztam).
Összegzés:
Telefonos egyeztetés: könyű, korrekt, kedves
Parkolás, bejutás: könnyű
Lakás, fürdő: ultrakorrekt, egy kitűnően átalakított lakásban, az alulról szagolt virág strasse egyik sokemeletesében.
Lány: nem vétetlen a képgarancia, olyan, mint a képeken, csinos, aranyos kedves. A kormeghatározás is stimmel, nem kell hozzá radiokarbon módszer, hogy megállapítsd, olyan 40-es.
Eksön: az elején elég passzív, én szeretem, ha kezdeményznek és persze viszonzom, de itt inkább csak én voltam aktív. Na jó, most kezdte a szakmát, OK. A franciskája harmatos, de irányítható az "elég jó" felé, veszi az instrukciókat. Összességében 3/4-es osztályzat.
Simogatni lehet, ún. nyúlkálást nem szereti. Ezt meg én nem szeretem.
Vegyvédelmis támadás: jobbnak láttam tempósan lerendezni, igazából inkább tűrte.
Konklúzió: ismét egy megélhetési MILF BN, aki jobb híján, muszályból végzi a legősibb szakmát, hiányzik a tehetsége ahhoz, hogy ő férfiakat kényeztessen. Nem tanulok a saját hibáimból, csak megint beugrottam a csinos fotókra. Hja, a balga MT még a saját kárán sem tanul!