Hogy érted, hogy Dorina neked sok volt? Arcba milyen Elena, Lucához, Dorinához képest? Most elgondolkodtattál Elenával kapcsolatban.
xxx69casting · Kvázi-tag · Hogy érted, hogy Dorina neked sok volt? Arcba milyen Elena, Lucához, Dorinához képest? Most elgondolkodtattál Elenával kapcsolatban.
xxx69casting · Kvázi-tag · Amúgy van Debynél szűkebb, kártyaolvasóbb ( Debybb) szolgáltató Debibe? Ha valaki tud megoszthatná...
Igen, az egész idős alap egy normál szintnek mondható, de az elég fapados műsort takar, ezen lehet javítani.......így viszont már húzósabb.
Igazából nekem már a telefonban kiderültek a lehetőségek, végül is nem volt számomra zsákbamacska.
Az alkudozás nekem sem szokásom, de itt már volt miről tárgyalni, és a helyzet hozta a beszélgetést. A lány partner volt a tárgyalásban, és a végére elég tűrhető lett a matek végeredménye. (de így se kevés!!)
Remélem olvassák a lányok is a hozzászólásokat, és rájönnek hogy a magas "elvárás" sok esetben távol tartja a vendégeket!!!
Szia Buenos, ez már jobban hangzana ha nem lenne az alap olyan sok... ha azt még feljavítjuk akkor abból adott esetben elég húzós ajándék lesz. Az meg külön furcsa, hogy majd csak a helyszínen fog kiderülni mi merre hány méter... Meg én amúgy sem vagyok az az alkudozós fajta (ha jól értelmeztem a szavaidat akkor nem magától adott kedvezményt...)
Szia Alvin,
Én már elég rég jártam nála, akkor is ez volt a standard program, de ezt jelentősen lehetett javítani *** moderálva ***.
Több *** moderálva *** esetében bizonyos grátiszt is el lehetett érni. (legalábbis nekem ezt megadta, de erről már nem telefonon egyeztettünk, hanem személyesen)
Ráéreztél a masszázs szépségeire? Ne bánkódj, majd megnöveszti újra ;) Egyébként eddig is a szexpartner kategóriában hírdetett? Rémlik, hogy régebben pont azért nem kerested fel mert csak masszírozott...
üdv tudtok ajánlani olyan debreceni pici max 165 magas max 35 éves lányt aki nagyon szûk? kevés nekem az 1 *** moderálva *** :D
Anikó levágatta a hajkoronáját??
Ezek az új képek nem tetszenek :( pedig pont most gondolkoztam, hogy megnézem az masszőr tudását.
Én valamelyik nap Kingus(20)-at hívtam fel, de egyrészt most költözködik (vagy valami ilyesmi) és csak ő tudna jönni másrészt meg francia és aktus vehető csak igénybe. És a francia csak gumiban... direkt rákérdeztem, hogy *** moderálva *** vannak-e; azt mondta nem. Elég érdekes mert máshol ugyanezért popót kívül minden van. Pedig Buenos beszámolója alapján kérhető csók, NF meg KF is... Mondjuk lehet, hogy nem vele beszéltem, mert megkérdezte kit keresek... Mindenesetre egy időre akkor "pihentetem" a témát. Akinek esetleg szintén friss, de ellenkező tapasztalata van ne tartsa magában :D
Én sem gondoltam volna, ezért lettem kíváncsi, hogy a valóságban, hogy is áll.
Pozitív csalódás volt számomra.
Csipetke erotika? Intim pontok masszírozása, csúszkamasszázs,olajos-krémes kényeztetés.
Nem bántam meg a látogatást, próbáltam objektív maradni, ha nem így volt, akkor majd jön elvira és megvédi magát :)
Köszi Bush, felírtam a listámra :)
Annyi lány lenne még akit meg kellene látogatnom, de soha nem érek a végére, mert mindig újak bukkannak fel :)
Niki 19-et nézegettem már, mert imádom a fekete hajú csajokat, de láttam a szülési csíkokat a képen, meg amúgy is gondoltam, hogy nem magyar, így a listámról kihúztam - köszi fügyülős :)
A képek alapján ott lehet még Panna(28), Popókedvelő Vanda, és igen, Mélytorkos Csenge. De mondom, csak a képek alapján gondolom...
Az utóbbi két napban elég rendesen pangás volt itt (még cseszegetés is csak módjával)...
Bea a képek alapján valóban nagyon-nagyon, tervezem is, bár ha tényleg nem mosolyog akkor az elég lehangoló lesz :(
Egyébkét miért baj az, ha az ember szeret visszajárni oda ahol tudja, hogy jól érzi magát?
Fütyülős · Őstag · Üdv!
Beszámoló:
Niki(19). Kb 1 hete voltam nála. Világos udvar.
Pozitívum: Szép arc. Sexi ruciban fogad. (mini szoknya, melltartó...stb) Azt hiszem 4-en vannak a lakásban. Az egyik talán a Torkos Csenge, a másik kettő is itt hírdet, de nem tudom kik ők. Szóval van választék. :) Odaadó, NF 10/8 , nem nyafog, kedves. A szobában van ventillátor. Kártyaolvasó feeling. Szűkebb fajta. Nem passzív, nyög mint aki tényleg élvezi!
Csók van, de erőssen szájfény, rúzs vagy mi a rosseb íze volt!
Negatívum: A fekete ruhás képén látszik is a szülés utáni heg a hasán, illetve a mellei nem szépek. Lógnak, és parizer bimbo. A lány roma, de a beszédén nem lehet észrevenni. Nem nedvesedik, de jól immitálja, hogy élvezi.
A lakás lepukkant, a fürdő 10/2, a szoba 10/4.
Összefoglalva, nyakig jó, nyatól lefelé nem! De lehet hogy valakinek ez bejön, nekem nem adta.
Árak normál. Parkolás ingyenes.
Úgy látszik nem jött be a reklám, mert már nevet is változtatott a nevezett hölgy :)
Amúgy nem lenne itt semmi gond, ha az én régi hozzászólásaimat ne kezdenék el elővenni.
Amúgy jó lett volna, ha olyan ruhában fogad, meg úgy néz ki mint a képeken mert úgy tényleg dögös, de pucér volt és fehérbőrű...
Bedőltem a képeknek, ami általánosságban jellemző, hogy csak a képek kedvéért öltöznek be a lányok, tisztelet a kevés kivételnek.
Vicc: Két szőke nő beszélget:
Egyik: Képzeld tegnap nem volt áram!
Másik: És ma mennyi vagy? :D
Egri
Ha figyelmesen elolvastad volna a történet elejét, akkor engem kezdtek el baszogatni a castingos barátaid és nem fordítva.
Én egyszer leírtam a véleményem arról a nőről, akkor olyan volt amilyen, azóta nem tudom milyen, de az ÉN régi hozzászólásomat vették elő.
Én vagyok a hibás, mert reagálni merek a cseszegetésekre, amiben a régi hozzászólásaimat véleményeimet leírtam?
Lehet változott a hozzáállása nem tudom nem is érdekel, régen nulla volt az biztos, hogy most milyen az meg annyira érdekel mint egy forint a földön.
Gondolkozz vagy olvass, mielőtt cseszegetsz.
Sziasztok
Én pár napja Lara30-at látogattam meg. Azonnal tudott fogadni, könnyű volt megtalálni, a parkolás ingyenes. Róla sem sokat lehet olvasni a fórumon, pedig érdemes rá odafigyelni.
Az ajtóban egy valóban csinos arcú nő várt, fülig érő mosollyal, az ajándék átadása után ez csak tovább fokozódott. Végig nagyon kedves és készséges volt. A fotók abszolult hitelesek.
Az akció is rendben volt, jót beszélgettünk, nagy vigyorral az arcomon távoztam. :D Köszönöm.
Ne haragudjatok, hogy csak egy sima beszámolót írok és senkibe sem kötök bele a fórumon, de majd talán legközelebb. :)
Hi
kanossrác · Lelkes újonc · Én voltam Bögyös Krisztinél és a benyomásaim a lehető legjobbak a ducibb csajokat figyelembe véve! Ő hamarabb elélvezett mint én és nem játssza meg az orgazmust sem ez tuti csaj! Igaz hogy a mellei megereszkedtek de ő volt eddigi túráim legjobbja!
Sziasztok, nagyon ráértek chatelni, a csajokhoz meg ki jár? nemá, hogy 6-8 nevet forgattok, amikor több mint 100 lány van Debrecenben és abból kb. 20-25 elég jó nő. Róluk irjatok, minek veszkődni? Egri tényleg sokat tett le az asztalra, haggyátok má. Mellesleg sztem Zufixot is elnéztétek, nem beszélt mellé, én szó szerint (majnem, mer óvatosabb voltam) ugyanazt tapasztaltam mint ő. Haggyuk. A lényeg: vannak infóim első kézből Bea 24-ről. Itt a fórumon alig van róla valami az is vegyes. De nagyon jók a képei, le kellett tesztelni. Pisti u, panel, de aránylag normális. Ő van a képeken, nagyon csinos. Ágy iszonyúan nyikorog, fürdőszoba elfogadható. Bea korrekt, ellenszolgáltatási igény átlagos. Gyerekek a csaj kebelcsoda, hozzá elég jó testtel, szóval nem aza teltkarcsú nagymellű, hanem kemény feszes mindenhol. Ha őszinte akarok lenni, elég passzív volt, de amit csinált nagyon jó volt. Ha kicst is mosolygósabb lenne, nagyon ajánlanám, így mondjuk ötös alá. Egri, kiváncsi lennék mit szólsz hozzá! Egy haverom ígérte, hogy ma elmegy hozzá, ha mást tapasztalna, megírom. Füttyössel mi van? Ébresztő! Van 1-2 elég jó új csaj, csak még nincs róluk infó!! Nem mehetek el mindenkihez én! A többiek ugyanazt a néhány csajt hajtják, mivammá?!
Na hajrá fijjúk!