Kedves "társaim" meg szeretnék osztani veletek egy élményemet amit majd ti el döntöttök hogy kinek negetiv kinek pozitiv nekem nagy csalódás volt az már biztos!
Azt tudni kell hogy én egy ötvenes évei elejében járó férfi vagyok!
Szóval meg látogattam az Alexandra34 nevü hölgyet!
Sokáig kételkedtem a képek valódiságában mert már régebben is volt fent és a piroslámpán azt irták nem ő van a képeken!De láttam hogy azen az oldalon fotógaranciával hirdet na gondoltam akkor most biztos a siker,nincs csalódás!Szóval könnyen el értem a hölgyet egyeztetünk időpontot de azért én rá kérdeztem a képre kicsit felháborodva válaszolt hogy persze hogy ő vana képen nem láttam hogy gazancia is van a képekre,gondoltam akkor fussunk neki:-)
Szóval meg érkeztem a hölgyhöz egyből be jutok hozzá de mikor ki nyillik az ajtó hát nem szeretném őt meg bántani de semilyen hasonlóságot nem tudtam fel fedezni a képek és közete,kérdem is hogy én az Alexandrához jöttem erre mondja hogy ő az,kérdem te vagy a képeken erre ő igen én vagyok csak már régiek!Természetesen mondtam hogy igy már nem érdekel ez a dolog,és még ő volt fel háborodva hogy mit képzelek én mit vártam én ennyi évesen egy bombázó fog fogadni? örüljek hogy egyáltalán nem küldött el abba a pillanatba hogy ajtót nyitott!
Kedves sorstársaim óva intek mindenkit a hölgytől meg sem közeliti a hölgy a képeken szereplő hölgy külsejét nem értem hogy müködik a fotógarancia de számomra már ezek után nem garancia ez sem!
De természetesen sok olyan hölgy van aki valóban ő van a képen miután oda megy az ember de nem is 10 éves képek vannak fent neki!
További sok sikert mindenkinek