Sziasztok!
Inez 48 rol valakinek infó?
Köszönöm
Sziasztok!
Inez 48 rol valakinek infó?
Köszönöm
Kértem tőle árat, meg hogy mit válal mert akkor sokminden kint volt neki. Le is írta tetszet is, de késöbb pár nappal mikir menni tudtam volna már a válalásai felét le tagadta. Nála sosem volt címszóval. Pedig ott volt az üzenete. Ettől függetlenül tetszik a teste, szeretem az ilyen nőket, megérne egy numerát csak ö a közép árba tartozik. De ha valaki el jut hozzá írja meg mi az igazság. Én még gondolkodom rajta higy merjem e beválalni.
Ő engem is érdekelne :)
Sziasztok.junny leányzorol tud valaki infot adni. Köszi szépen
Üdv mindenki!
Próbálta már valaki a Komlói út-Kénes út kereszteződéséhez közel álldogáló lányt?
Szami, Luna.
Hali, mostani hölgyek közük kit ajánlotok?
Én nem ajánlom ezt a nőt, mint ahogy a testvéreként hirdető nőt sem. Élőben nem teljesen úgy néz ki, mint a képeken. Ő egy fél vagy negyedroma nő a testvéreként hirdető nővel együtt. Mindkettő közelebb áll a 33-hoz mint a 18. életévhez. Zoé már 2018-ban hirdetett itt Pécsett szőkített hajjal és Fanni néven. Akik ilyen gyakran és gyorsan váltogatják a szolgáltatásuk helyét, ott rosszul megy az "ipar"... talán nem véletlenül.
Ez a Zoe18 jol néz ki. De van vagy 4-5 hírdetése, így azért félek el menni már mert sokszor be fürődzem, na mostanság sokba került a fürdés hogy így fogalmazzak. Pedig nekem nagyon bejön a csaj.
Sziasztok!
Niki32-ről van valakinek infója? Volt már nála?
Privátban jöhet infó, köszönöm előre is.
Sziasztok!
Az apróban hirdető Kata .
Valakinek infó róla?
Köszönöm
Rebeka 28 atbaszos Ugyan az a tarsasag kamu
Vigyazatok Rebeka28 lehuzos csalo hirdető semmit ne hidgyetek neki 😪
Kábelt fektet 🤣
Az a "kábel szex" elég egzotikusan hangzik, Deadpool biztos vevő lenne rá. 😅
Sziasztok! Sziszi 35 .Esetleg valakinek tapasztalat?
Sziasztok!
Kitti 34-el van valakinek tapasztalata?
Üdv. Bitch
Sziasztok
Ketrin (19) érdekel, van valakinek tapasztalata vele?
Sziasztok!
Roxi 22-vel van valakinek tapasztalata? Milyen a csajszi? Privátban is jöhet
Űdv!Mázai Szilvi nél esetleg volt már valaki?érdemes meglátogatni?