Egyszer már voltam vele és jó volt azért nem akarnám elenegdni de lehet az lesz 😀
Egyszer már voltam vele és jó volt azért nem akarnám elenegdni de lehet az lesz 😀
Ne erőltesd... Keress mást... ☝️😉
Üdv!
Sikerült valakinek elérni Lara 22-őt? Először még másik szám volt megadva, azt egy pasi vette fel majd ki is nyomta, most már más szám van, de ez meg ki se csörög
Drágám, nem is adsz pontos címet csak helységnevet, és akkor adod ha odaér az ember…. Én ott voltam és nem adtál. Csak az igazat irtam
Sziasztok!
Viki(26)-ról tud bárki bármit? Beszélt-e vele, járt e nála valaki? Nekem új lánynak tűnik, még nem láttam errefelé. Ha bárki bármit tud és megosztaná velem azt megköszönném. Jöhet akar privátban is.
Szia én nem tudom hogy mien ember vagy igazából hogy a másikat le járatod régóta nem tecik neked az hogy fent vagyok ,és nem illik olyat irni a másikról ami nem igaz ,vagy neked az fáj hogy ki jönnek hozzám ,arról én nem tehetek te nem irtál az este hogy adjak egy pontos cimet ,anyit irtál el kocsikáztál .. de biztos más lányokal is eljátcotad hogy készüljenek és nem is voltál ott..
Barbi az apróból ugyanez, randi lebeszélve majd telefon kikapcsolva…
Réka 23. Lebeszéljük a randit, majd mire kikocsikázom vidékre, jelzem hogy beértem a faluba merre menjek, közli hogy nincs randi … nem ajánlom
Sziasztok!
Tuzsér és környékéről tudtok valakit ajánlani?
Sziasztok. Kamilla az apróból, nem fogad hivást csak viber és whatsapp. És meg sem nyitja az üzenetet. Kérdem én , miért hirdet?
Sziasztok!
Kata49 masszőrnél volt valaki mostanában? Aki igen, rám írnál légyszíves?😊
Mivel az egy kamu hirdetés egy másik lány használja, hogy hátha többen mennek! Valaki eljön valaki nem..É.körút gondolom
Sziasztok Nóra 19, hírdető, csak nálam nem ő fogadott? Kor kinézet semmi nem stimmelt, illetve nem megbízható. Már bánom nem jöttem el amikor megláttam.
Sziasztok, Lara 20 ról valakinek vélemény?
Sziasztok érdeklődnék hogy AYANE 38 hirdetőről van e valakinek infója, tapasztalata
Privátban is lehet írni.
Szia az biztos hogy nagyon jó szolgáltató volt ,én is úgy tudom hogy férjhez ment.De bíztam benne hogy valaki csak Töbet tud róla mint én .Ha esetleg olvasod Latika szerintem sokan vissza várnak.
Sziasztok . Liza25 vélemény? járt nála valaki ? Ajánlott e ?
Tokio teljesen ajánlott kategória bármiben (szex/masszazs), csinos, fiatal, odaadó, jó társaság. Egyszer mindenképp érdemes meglátogatni, utána már te magad is el tudod dönteni mennél e legközelebb.
Tokio-val kapcsolatban kikérhetem a véleményed? Akár privátban is jöhet.
Köszönöm az infót ezt inkább kihagyom úgy gondolom!