Üdv urak! Erika 28 szolgáltatóhoz volt már valakinek szerencséje? Ha igen jöhet róla infó. Köszi
Üdv urak! Erika 28 szolgáltatóhoz volt már valakinek szerencséje? Ha igen jöhet róla infó. Köszi
Vagy a tokio-e? 😉
A Zita29 feneke akkor milyen?? Aki itt is hirdetett de mostanában Debrecenbe van.. A Zitáé csillagos 5-ös akkor.. 😁
Úgy tűnik az ingerküszöbünk különbözik. Kinek mi a higiénikus és jó... Vagy esetleg érdekeltséged van benne hogy véded?
Mondjuk a feneke igen messze áll a legjobbtol…
Melyik településen van?
Igen meg jártam , tök normális higénikus ápolt fiatal csaj,feneke a legjobb ami most itt van hirdetök közt...
Még egy órája privátban tőlem kérdezted hogy milyen, és már meg is jártad? Én véleményem hogy el sem mentem mert már ha ugy kezdődik a kör hogy Nyíregyházi hirdetés, és vidéken van…… Sőt címet sem ad, kocsikázz ki és majd ott keresd, ugyan sokan ráfaragtunk már az ilyen hirdetésre
Sziasztok én is voltam Réka 23 hiredtőnél nem szeretném védeni ,normális korekt lány higéniára maximálisan ad,arról nem tehet senki 2 perc alatt elmensz...
Réka23... Nem ajánlom, gyors ürítés, higiénia nem a legjobb, egyszerűen nem éri meg szerintem
H minden igaz ma meglátogatom
Engem a Réka23 érdekelne!! Valaki próbálta már?
Ha nem zavar hogy közelebb van a 35 höz mint a25 höz !átlagos normál dolgok oda vissza!
Róla én is kérnék.. Köszi szépen
Sziasztok. Fanni 25+ debreceni hirdetőről info valakinek?
Mira 28. Hirdetésében azt írja hogy írj. Én ráírtam 2 x is egyik héten, másik héten, de nem válaszol. Kérdem én akkor milyen lehet a szolgáltatása?😂😂
Latika olyan volt a ferencköruton es az árok utcán is... Férjhez ment... Már régen.. ☝️😉 Ez biztos... 😉☝️ Ja, es nagyon jo szolgáltató volt.
Natasa23 volt mostanában valaki nála? Irjon már rám privátba aki meglátogatta esetleg?
Sziasztok valakinek esetleg Latnikáról nincs infója,már több éve nem hirdet.
Sziasztok. Tudnátok abban segíteni hogy a "belső" profiloknál az Encii ki lehet az? Ahogy elnézem és egy pár szót váltottam vele nem tudom eldönteni, hogy kamu vagy nem. Mindig olyan hajnali 2 és 5 között szokott fent lenni .
Arcát nem látom de a profilja egy ilyen csücsörítős és elméletileg szőke a haja...
A másik dolog az, hogy egyre több lány szokta a neve mellé kiírni, hogy officiál meg vip.. Ők mennyire korrekt szolgáltatók?