Nekem is jöhet köszönöm szépen
Nekem is jöhet köszönöm szépen
Így igaz
Hello! Nem osztom egészében a véleményed. Valóban hibásak vagyunk,de hiába tesszük szóvá a lányokat "futtató" oldalakon a rossz tapasztalatot, sok esetben meg sem jelenik ( itt egyáltalán nem) a negativ vélemény, a panasz kivizsgálás pedig csak szólam. Ugyanúgy fut tovább a hirdető,legfeljebb nevet változtat.
Sziasztok! Niki19-ről valakinek van tapasztalata? Elsősorban lehúzósság, kedvetlenség lenne a kérdésem célja...
Szerintem mi tesszük a piacot azzá amivé vált. Elfogadunk mindent, és egyre megyünk lejjebb...
Egyre színvonaltalanabb hirdetők vannak, akik néhány hónap alatt meg akarnak gazdagodni, tesznek nagyívben arra, hogy a vendég milyen élménnyel távozik, és azt hiszi az a megoldás, hogy váltogatja a városokat, a művészneveit, vagy éppen a lakásokat.
Írtam
Sajnos mostanában nagyon sok ilyen van... Aztan keresztelő.. Turné és minden megy tovább
Egyetértek veled. Az alapvető dolog, hogy az fogadjon, aki a hirdetett fotókon van. Sokszor futottam már ilyenbe én is. Bocsánat, de ha az ember kinéz és megalkuszik a telefonon egy huszonéves, csinos, szexi fehérneműs hölgyet, és helyette ajtót nyit egy negyvenes, pocakos, szakadt bemelegítős valaki, az nem igazán korrekt.
Sőt, ugyanúgy elmegyek azoktól is, akik tíz évvel, és húsz kilóval arrábbról való fotókkal hirdetik magukat.
sose értettem, ennek mi értelme......
Sziasztok! Anett Világa hirdetőről valakinek van valamilyen infója? Tapasztalat/ vélemény. Köszi előre is.
Nel 52 akart lenni. Csak elírtam. Tetszik képről a hölgy,csak nem tudom ott van e a szexben?
Sziasztok. Nél 52 nél járt már valaki? És ha igen , milyen a hölgy? Köszönöm előre is.
Sziasztok! Van itt egy hölgy, aki két neven hirdet.
Rita45, Anikó45. Valaki ismeri? Vélemény?
Sziasztok!
Egyetem Sugár út és környékén kiket érdemes meglátogatni?
Nem rég költöztem a környékre, örülnék egy pár tippnek privátban.
Sziasztok! Lilláról aki a Tóciban rendelt lehet tudni valamit? Ebben az évben már nem hirdetett itt. Akár provátban is, köszi.
Sziasztok. Segítségeteket kérem. 30 éves korig keresek hölhyet. Aki nem flegma fadarab rideg egy 50 éves pasival. Sajnos rossz tapasztalataik vannak a fiatal korosztályap. Jöhet privárba. Köszönöm
A Dóri 32 Debrecen tudunk valamit? Telefonban tök kedves volt szeretném meglátogatni de a minap történtek után vannak fenntartásaim.. pls írjon róla aki volt vele!
Sziasztok.
Debrecenben keresem azt a lányt,aki a Csapó utcán rendelt anno,vállalt popsit is,popsi felett egy napocska tetkó van.
rendel e még?
és ha igen, melyik hirdetés az övé,milyen néven?
köszi előre is.
Sziasztok ... Tegnap este lyukat futottam!
A Bogi néven hirdető vékony szőke hirdetővel beszéltem meg talalkát. Debrecen gyöngyösi utcára invitált.
Megérkeztem a helyszínre és se a hirdetés se a hirdető nem volt elérhető! Ennek tudatában keresse fel bárki!
Sziasztok Debrecenben Bellusról tudunk valamit?