Sziasztok?
Úgy nez ki akadt egy szabad délutanom.
Tudnátok ajanlani egy Thai maszázs lehetőséget, illetve lányt ahonnan biztosan boldogan távozhatok? 😊
Sziasztok?
Úgy nez ki akadt egy szabad délutanom.
Tudnátok ajanlani egy Thai maszázs lehetőséget, illetve lányt ahonnan biztosan boldogan távozhatok? 😊
Üdv. A Bambuszban van valami változás, vagy a regi lányok maradtak?
Sziasztok! Linda 26-nál járt már valaki? Milyen a csaj?
Urak, lehetne, hogy az ilyesmit megírjátok nekünk (is) belső üzenetben?
Nagy segítség lenne a csalók mihamarabbi lefülelésében.
Sziasztok!
Emlékeztek még egy itteni hirdető Trinity 40+ hölgyre? Barna haj, kecses alkat….
Róla valaki valamit? Esetleg meglévő elérhetőség? 🙂
staffi · Őstag · Viszont mégis elég régota hirdet szoval caak van vendége akkor... Ha annyira gyenge akkor minek látogassák az emberek..?! :)
Nekem is nagyon tetszett a képeken, mosolygósnak, kedvesnek, kacérnak gondoltam. Hát tévedtem. Kicsi hiányzott, hogy ne szálljak le és menjek haza...
Relax... hallottam mástól is róla.. jön a világvége..mindenki hülye csak ő helikopter mert a jeleket figyeli. Ha csak ujjad is hozzá ér akár a lábához,elkezd sírni. Szerintem ott baj van a toronyban. Ha ennyire utálja amit csinál,miért itt hirdeti magát? Kedves relax..a gyógyszereket amit szedsz.. gondold át.
Dominánspasi · Újonc · Jó mondod! Utalni kell.
Pénz le húzásra megy.
Két kérdésedre is válaszolnék: Nekem Relax külsőre jobban bejön mint Kata, mert kb pont az ideálom.
Ha udvariasan rákérdezel esetleg a franciara Katanal, akkor ha szimpatikus vagy neki még lehet benne részed, bár semmi egetrengetore ne szamits.
Relaxnal ha rakerdezel, akkor rosszabb esetben azonnal leszallít a masszázspadrol, jobb esetben folytatja a kezi levezetest de a vilag legnyomorultabb emberének fogod magad érezni, mert közben elmond mindenféle szerencsétlen balfasznak.
staffi · Őstag · Anna18☝️ fél óranként változtattja a városokat hol talalhato meg.. Nyiregy, Kisvarda most Győr után van... Szerintetek mennyire hiteles dolog ez..? Gondolom ennek is utalni kell előre... 😉😁 Csak óvatosan az utalásokkal.. ☝️
Szia. Sok mindenre ne szamits. Megmassziroz, te ruha nelkul o is ruha nelkul. De sima masszazs. A legvegen siman kiveri es annyi. 😄 nincs tul sok lehetoseg.
Kata 48 masszőz. Valakinek véleménye? Mit enged,mit szabad?
Relax masszázs hölgynél volt már valaki? Vélemény van róla?
Ne törődj vele, valszeg' kamus hirdető. Én is kerestem, de elfelejtkezett az időpontról, mert más programja volt...megbízható szolgáltató! :D
Ma végre úgy alakult, hogy szabadnapom van, Cat 19 volt betervezve, jókat is hallottam róla, tetszik is, lebeszéltük az időpontot, de sajnos az együttlét elmaradt, mert a hölgy egyszerűen nem vette fel. Többször is hívtam, vártam rá 20 percet, se egy sms, se egy csörgetés semmi. Hát ilyen is van. Első alkalom lett volna, így kicsit elment a kedvem tőle. :(
Szia. Én voltam nála már párszor! Nagyon kedves, korrekt hölgy! Szereti a kölcsönösséget,és ha jól meg van tornáztatva! Én ajánlom.
Nem ő volt annó Hajdúböszörményben?
Sziasztok!
Heni 47 nél ki volt? Véleményeket és információkat privátban várom.🙂
Szélp napot!
Sziasztok. Bocsi nem teljesen idevalo kerdes, de megis. Jart mar valaki a LuxDay masszazsszalonban Nyiregyhazan? Nem thai masszazs szalon, valaki aki volt mar van esetleg valami kis plusz a masszazs vegen?😄