Elküld? Ó nem volt ez mindig így!!
Elküld? Ó nem volt ez mindig így!!
Koszonom a korrekt valaszt. Relaxrol privatban hasonlo dolgokat kaptam. Ot innen el is felejtem. Ritat talan megprobalom, csak nem tudom hogy nezhet ki eloben kepek nincsenek.
Relax-t hagyd a fenebe, ne pazarold se az időd se a zsetont, se az idegrendszerd... Rita érdekel régóta engem is, de még nem bírtam rávenni magam.
staffi · Őstag · Akkor megéri mindkettő... Ja nem...
Mindkettő ruhában megmasziroz. Egy teljesen átlagos masszázst kell elképzelni.Majd kiverik a faszodat.Ha udvariasan rákérdezel, hogy esetleg van e más lehetőség is, akkor Rita udvariasan mosolyogva válaszol, hogy esetleg ha legközelebb jössz, akkor kaphatsz kicsit többet.Relax meg válogatott szidások közepette elküld a kurva anyádba.
Engem is érdekelne.
Sziasztok.
Dóri (26)ról esetleg valakinek valamilyen infó vagy személyes tapasztalata van?
Privátban is nyugodtan jöhet.
Előre is köszönöm!
Sziasztok. Relax masszazs es Rita(29) szinten masszor, roluk valaki velemeny? Jart naluk mar valaki nem sok minden van roluk fent. Annyit latok nem sok mindent vallalnak masszazson kivul de valaki volt mar naluk? Koszonom szepen szep vasarnapot.
Nyiregyházán tudtok megbízható, strici nélkül dolgozó nőt ajánlani.
Kellemes napot . a NATI 29 Encsencsi hírdetőről tudtok e valamit azon a területen lessz dolgom.
Sziasztok! Nori 18 velemeny?
Sziasztok!
Volt Debrecenben egy Tina nevű hőlgy. Elvileg Nyíregyen lakott, csak ott szolgáltatott. Valakinek nincs infója róla?
Köszi!
Sziasztok! Szabolcs megyén belül van olyan hölgy akit nyugodt szívvel ajánlanátok? Jöhet privátban is! Köszi!
Kellemes napot -A Nyírbátorban hírdető Selináről tudna e valaki bíztatót mondani?
Hát Hannára én is rá vagyok.❤️
Sziasztok, tudnátok ajánlani lányt aki vállal anális együttlétet is?:) köszönöm
staffi · Őstag · Én megyek🥰👌🥰
Szeretnék véleményt kérni izabella 35 ről privátban
Hanna (27)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Sziasztok ❤️. Jövőhét Kedden február 10 dikén , 1 év után újra itt, 2 napig , várlak titeket sok szeretettel . Emília néven leszek fent a de Hannaként vagyok ismert . Puszi nektek szép napot ! ☺️
Sziasztok!
Ashleynél vagy Milénánál járt már valaki? Mennyire ajánlott leányzók?