Te csápítsd ide
Nándi majd doktornót csabítja ide
Lacibetyár · Újonc · Te csápítsd ide
Nándi majd doktornót csabítja ide
Lacibetyár · Újonc · hívd fel Abigélt és csábítsd ide, sok lenne az érdeklődő
Lacibetyár · Újonc · sziasztok
a visszajelzések alapján nem ajánlatos hirdető kategória illeti meg.
több kollégától is hallottam hogy nem megbízható a hirdető. a megbeszélt időpontban már nem veszi fel a telefont sem.
a bemutatkozó szöveg alapján 99%ban egy korábabn már hirdető hölgy az aki masszázst vállalt, most ezek szerint már bővítgette a kínálatot az igények felméréseket követően, hogy magas szinten ki tudja szolgálni az olyan vendégeket akiknek nincs róla semmi tapasztalata..
Sziasztok!
Rebeka 28 hírdetővel van valakinek tapasztalata? Visszanéztem a hozzászólásokat és nem találtam róla semmit. Lehet cserélgeti a nevét. Azt látom, hogy sok a kedvelés meg piroson is hirdet de ott meg nincsennek vélemények? Valaki volt már nála?
Nándi · Őstag · Hívd fel kérdezd meg! Most éppen Szombathelyen gyógyít!
Mondjuk most épp Szombathelyen
Nándi · Őstag · Mi van???
Mielőtt írni kezdesz rendszetezd a csapongó gondolataid, nagyon szétszórt lehetsz!
Vagy talán valaminek a hatása alatt voltál?
DuracellFeri · Újonc · Azt a kurva istenit :-DDD
Lacibetyár · Újonc ·
Hogy az én bejegyzésem nálad azt veti fel hogy valami gyenge önreklámot vélsz kiolvasni.......
Azt akarom mondani, hogy ne az említett tulajdonságok alapján ítélj meg egy embert mert nem biztos, hogy ugyanazt az összképet kapod minden nőnél. Ezzel minden nőt védeni szeretnék attól, hogy a különböző meglévő hasonló tulajdonságok alapján esetleg tévesen azonosítsák az említett hirdetővel. Hajlamos az ember következtetéseket levonni ha hasonlónak ítél egy szituációt és akkor azt mondhatja, na ez a nő is olyan...Szóval nem őt védem hanem azokat a hirdetőket akik normális keretek között maradnak. Igen, én csináltam de nem mindegy mit, az hogy engem megdugnak az még normális dolog számomra de fordítva, hogy én csináljak ilyen dolgokat, hát rosszul vagyok a gondolattól is. Lehet bennem van a hiba. Befejeztem, leírtam amit akartam.
Nándi · Őstag · Szenti: Tolni a csillagot! Ez jut eszembe a fejlemények olvastán. 😁
marne harguggy nem errtem esztet
iddezett tulled ; " Én nem bírnám ezt csinálni az biztos '
annevved meg Korrabihirrdetto
Sajnos nem értem azt, amit mondani szeretnél, de biztosan igazad van 😉
Egyébként már hirdetett itt, akkor is "kétes hirdető" minősítéssel távozott, hasonló panaszok miatt.
Nem védeni akarom mert igazad van csak egy dolgot mondanék, a különböző dolgokat nem kell összemosni egy személyiséggé általánosítva. A hallásommal nekem is van gond és ha a telefonáló végig mosolyog vagy éppen fel van izgulva akkor nehezebben érthető a hangja. Azt kétlem, hogy konkrét néven említene bárkit, anoním módon mesélhet szituációkról, hogy felmérje az igényeidet vagy hogy hogyan viszonyulsz a témához. Én nem bírnám ezt csinálni az biztos de sajnos ilyen világban élünk, hogy ilyenre van igény. Szóval csak azt akarom mondani, hogy ne általánosítsunk egy-egy jellemző tekintetében. Az viszont tényleg indiszkrét, hogy visszahív, nem szabad soha senkit hívni ha nem jelenik meg mert nem tudhatjuk mit csinál éppen. Ígéretnek nem lehet venni a bizonytalant, a biztosnak tűnő találkozás közbe is bármi jöhet.
Lacibetyár · Újonc ·
Szép hölgy, valakinek barmi tapasztalat?
Jöhet priviben is
Koszonom
Sziasztok! Debrecen Barby27-röl valakinek valami információ ha lenne! Jöhet privátba is! Köszi
Nem jutottam addig, hogy elmenjek hozzá. Felhivtam, felvette egy borízű hangú, idős nő. Értetlenkedett, úgy tűnt nagyot hall, azt hittem rossz számot hívtam, elnézést kértem és lehettem. Azonnal visszahivott és mondta, hogy jó helyen járok. Elkezdett beszélni, se eleje, se vége. Indiszkrét dolgokról, ami megtörtént közte és a vendégei, valamint az azok feleségei között. Mindenképp erőltette, hogy menjek el hozzá, egyszerűennembengedte befejezni a beszélgetést. Azt mondtam, hogy talán délután, de nem biztos, hívom előtte. Természetesen eszem ágában sem volt odamenni. Délután kb egy órán keresztül golyanatosan hívott. Ha vki kíváncsi még egyéb részletre priviben elmondom. Nem értem hogy az ennyire erőszakos, Indiszkrét szolgáltatókat miért nem lehet kitiltani?
ghost1 · Újonc · Boldog új évet kívánok mindenkinek! :)
Sziasztok!
Nettiröl mi a véleményetek? Jöhet privátban is.
Egyebként, BUÉK!
🤣🤣🤣
Előfordul....ma is alig győztem 🤣🤣🤣