Már nem hirdet,Lili a neve. A mostanik közül 2 hölgy van és nem igazán tudok választani közülük. Amanda és Kitty számomra az ideális partner! Őket bátran ajánlom! Ibolya tetszik még,de hozzá nem jutottam el még.
Már nem hirdet,Lili a neve. A mostanik közül 2 hölgy van és nem igazán tudok választani közülük. Amanda és Kitty számomra az ideális partner! Őket bátran ajánlom! Ibolya tetszik még,de hozzá nem jutottam el még.
A jelenleg aktív hirdwtők közül háromnál voltam. Egyikhez még visszamegyek majd, de inkább az alakja, mint a szolgáltatása miatt. A másik kettő számomra nem jött be. Ha a most éppen inaktív, vagy más városban hirdetőket is nézzük, akkor azért sokkal jobb a helyzet.
Sziasztok Nagykanizsán kivel volt a legjobb élményetek?
Hát ezekkel a zalai lányokkal én már úgy csinálom, hogy van egy régi telefonom egy feltöltős kártyával, amit csak ilyen célra használok, egyébként ki van kapcsolva. Sajnos nem ő az egyetlen aki utána hív vagy üzenget, hanem azon a környéken ez általánosnak mondható már.
A képek régiek. Nem néz ki olyan jól, mint a képeken, de ő van rajta. Szex terén nincs gond vele, de randi után hívogat, majdhogynem zaklat, kérdezgeti mikor látogatod meg újra
Ajánlások lányoknak Letenyén és környékén?
Szerintem leginkább a témában szereplő lányoknak szól a jelzés és főként maguk az ellenérdekelt lányok, vagy azok személyi edzőik teszik a jelzést! A részemről teljesen érdektelen ez a lájk alapján történő megítélés, úgy pozitív mint negatív értelemben is.
Akik negatív jelet tesznek nem lehetne, hogy indokolják is, ugyanez pozitív értelemben is.
Ezzel egymásnak segítenénk a döntésben és abban, hogy ne érjen csalódás ha már fizetünk vmiért, vkiért.
Sziasztok! A bánokszentgyörgyi Jázmin 18-ról infó valakinek?
Sziasztok
Engem is érdekelne. Jöhet privátban is
Sziasztok!
Van információja valakinek Bianka 29 -ről?
Köszönöm szépen.
Köszi az infót!
Köszönöm a választ! Közben megint eltűnt, de ha előkerül akkor megyek hozzá. Nekem pont az ilyen alkatúak jönnek be.
Voltam nála, megbízható, kedves lány. Bár elég vékony,de nekem nem okozott problémát. Viszont az á*ai elég magasak, ennek ellenére pozitív tapasztalataim voltak vele.
Ma megint Balatonmagyaród... esetleg azóta volt nála valaki? Iharos nekem túl messze van, ide viszont elmennék, de a "kétes" bélyegző visszatart. Tehát Viktória18 valami infó? Köszönöm!
Sziasztok.Valakinek tapasztalat Debora(26) ról? Köszi az infot
Szia! Személyes nincs,csak beszéltem vele. Szénásvölgy pusztáról jár ki. Kitty11 néven hirdet néha. De elképzelhető hogy egy vékonyabb lány is jár oda,Pamela néven.