Sziasztok! Városban régóta van a Mendy, valaki járt már nála?
Sziasztok! Városban régóta van a Mendy, valaki járt már nála?
Helló
Sexről nem tudok hogy lenne! Kérdeztem több lányt is,de mind nemet mondott, egy volt aki franciát vállalt az is gyenge volt! A happy finis viszont van mindenkinél (5-10.000 Ft)és ő rá is kérdez vagy van aki rávezet szépen! A masszázs meztelenül történik számodra ők ruhában vannak, régebben volt egy lány aki pénzért a végén levetkőzőt.
Fiatal lányt keresek Magyarországon sugar dating kapcsolatra. Szeretnék megismerni egy kedves, nyitott és diszkrét személyt, akivel körülbelül hetente egyszer találkozhatnánk. Anyagi támogatást, kellemes együtt töltött időt és kölcsönös tiszteletet kínálok. A részleteket privátban megbeszélhetjük. Ha érdekel, nyugodtan írj, és ismerkedjünk meg.
Munkás utcai masszázs, happy finish esetleg szexről írn valaki bővebben? Milyenek a lányok, mennyibe kerül, hogyan kerül rá sor (felajánlja vagy rá kell kérdezni).
Sziasztok valaki a Balatonmagyaródi Noémiről tud valamit,esetleg kis élménybeszámoló vagy a Nagykanizsai Viviennről ?előre köszönöm
Ahol lehet róla értékelést írni ott van 78 pozitív és 6 elutasított, de azokat olvasva azokból is 2 igazán negatív, a többi valójában pozitív, csak nem 5 csillag
Kanizsán hirdető Nelliről van infója valakinek?
Szia Truckerboy teljesen igazad van és csodálkoznak hogy kevés a kuncsaft.
Viktória 25 Letenye, nagyon kis szexi fiatalka! tudunk róla valamit, ajánlott???
Halló mindenki ! Az a tapasztalatom mostanában hogy olyan árakat kérnek ami elmebeteg. Pesti árakat meghazudtolva gátlástalanul egy autós kalandért huszonöt rózsa egy fél órás történetre. Mi ez már ?
EricDraven · Újonc · Itt irt Vivi, tedd fel a kérdéseid neki ☺️
Helo már írtál róla privatban egy keveset ha van több akkor írhatsz még.
EricDraven · Újonc · Ugylátszik semmit ☺️ pedig mindent elmondtunk volna.
Vivi (23)· pacsai szexpartner · Újonc · Szia én vagyok, mit szeretnél rólam tudni?
EricDraven · Újonc · Mit szeretnél tudni róla? Egyszer voltam vele.
Pacsán hirdető Vivirol valakinek információja köszönöm.
Aki likeolta tud valamit?jó lenne ha írnál!
Sziasztok! Van valakinek infója Mira (21)-ről?
Söjtöri Jenny nagyon jó skeményen lehet neki adni! Dolgozik még?Van elérhetőséged hozzá?
Sziasztok,
Princess-ről van esetleg vmi infó? Elérhető még?