🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
Köszönöm az infót!
Az aproba hirdető Biust párszor sikerült meglátogatnom. Mivel viberen elérhető, telefonon ha hivtam ugy nem veszi fel igy üzenetbe egyeztettem a dolgokat le vele.Fiatal magyar hölgy, lakás tiszta rendezett, fürdöszoba is rendben van teljesen. Csinos, szép arcra is én mindig meg voltam elégedve a szolgáltatásával. Amit válallt maximálisan teljesitette. Ajánlott a hölgy.
Jól van, csak azért az milyen lehet már, ha mondjuk én melózom, közben meg tudom, hogy délután 3-kor már túl van a csajom a 4-n akción és még megy hozzá egy ember...szerintem az ilyenek lelkileg kiégettek lehetnek vagy csak az euró vagy forint emblémája lebeg a szemük előtt, másra nem tudok gondolni.
Ha valaki még egyszer kiírja, hogy Niki 34ről van-e vélemény, én megyek el hozzá! 😅😆🤣
Sziasztok. Niki 34? Valakinek infó? Ide vagy privátban is. Köszi
Sziasztok!
Jázminról infó? Masszázst hírdet….
nem igaz nem volt senki….
Kérdeztem, nem kijelentettem. Mellesleg cheaten írta valaki pár napja
Sziasztok. Mátészalkai csajokrol valakinek infó. Köszi jöhet privátba is.
Szerinted melyik lány venné szívesen a szájába, ha tele van spórákkal?? Szerintem vigyázzanak is magukra, mert én nem szeretnék elkapni semmit. Meg ők sem, ez teljesen érthető számomra.
Ez régen is így volt, ezerszer belefutottam már évekkel ezelőtt is, hogy kicsit megnézte, vagy akár nedves törtlővel áttörölte, esetleg tüzetesebben megvizsgálta, logikusan ők sem akarnak elkapni semmit, ahogy te sem, márpedig ha nem szeretnél óvszert mindkét irány benne van, akár egy franciától is, még ha ez eszedbe sem jut... Nem egy mai dolog ez, szeritnem nem is kell vele foglalkozni, de van akit kifejezetten rosszul érint.
Egyébként ott tartunk,hogy Debrecenben eksön előtt fütyi vizsgálat van az egyik hirdetőnél!
Mindenütt van menedzser.
Pedig a hirdeto lanyok tobb mint felenek van baratja/ferje plusz gyerekei. Sot jo parat nyilvan a palija futtat😂 ilyen ez a vilag mar.
Nekem is írd meg kérlek
Szega! Írtam pr-ban.
Én is kíváncsi vagyok
Nekem elég furcsának tűnne, ha a csajom ilyesmi szolgáltatást nyújtana mellettem, nem tudom, milyen lehet egy olyan kapcsolat, illetve milyen lehet egy párbeszéd nap végén: "Szia drágám, megjöttem, milyen napod volt? - (csók-csók) Áh, ma csak 3-an döngettek meg, abból 2 nfvsz, plusz volt egy egy popós is, de holnap már fárasztóbb napom lesz, 5 kuncsaft jelentkezett be hozzám. Most van kedved csinálni?" :-D
Sziasztok, Niki 34-ről vélemény? Akár privátba is jöhet.
Válaszokat előre is köszönöm.
Ne terjesszétek a kamut, szeritnem kevered a valóban 70/órás leányzóval, hallottam én is egy lányról, de nem ő az (bár az is itt van épp nyh, akiról én úgy tudom ennyi). Kimberly ahogy előttem is írták, kifejezetten szép lány, a szolgáltatása alapnak mondható, semmi nagy extra, de amit kapsz azt teljes mértékben csalódásmentesen. Részemről még mindig ajánlott, úgy emlékszem régebben is írtam róla pár sort.