Több is veszett Mohácsnál...🤓
Több is veszett Mohácsnál...🤓
Kedves “kun”
Ha annyira rosszul érezted magad miért nem közölted velem személyesen,s álltál fel,hogy te inkább elmennél?! Hidd el kicsit sem bántódtam volna meg!😉
Kittikéről érdeklődnék. Most épp nem hirdet, de bizonyára a hétvége miatt. Kaptam már ajánlást, de örülnék még 1-2 biztató ajánlatnak.
A napokban elmondtam egy törölt hozzászólásomban, hogy nem lehetetlen feladat szöveget értelmezni!
Gyakorolni és gyakorolni!
Talán valamikor a mögöttes tartalom is érthető lesz!
:D
lehet rá gondolt.:
hmmm, menjen aki akar én nem megyek...
hová? kihez? semmitmondó bejegyzés ez....
Hát ez a sejtelmes bejegyzés.... .... Friss regivel... Egyből telitalálat..... Hmmmmm hát nagy szerencse....
Ki az?
kockáztattam , ajánlás nélkül mentem de találtam egy gyémántot akineknem csak a neve az ... uhh nem volt semmi a nő ebben a kategóriában sztem nincs ilyen a környéken sem de országosan is kevés ! csak akkor menj ha készen állsz rá,mert kivégez . az órát kitöltöttük ,háromszor is elélveztem de hosszú percek kellettek hogy magamhoz térjek és még utána is csak ültem a kocsiban ... jó volt ,mindent megért ,még menni fogok
Sziasztok tagok!
Anikor(41) és Zita(34) ről kérhetek infót? Járt már valaki náluk?:)
sziasztok !
50+ kategóriában kit ajánlanátok?
cicifüggő vagyok
tapasztalatokat várom akár privátban is
sziasztok
nála már járt valaki?
kedvesen adott tájékoztatást, szimpi volt, de szeretnék kérni megerősítést stb.t
köszönöm szépen
sziasztok
Nem is kell a választ megadtad, köszönjük!
Nem tudom hogy olvastad e de soha szót nem láttam ,nem szeretnék már ehez fűzni semmit
Köszönöm
Nyugtass meg!
A "nem jellemző" nem azt jelenti, hogy soha nem fordult elő?
Mert rossz napja bárkinek lehet, spec neked is.
Olyankor inkább viszont pihenni kell.
Szép Napot kívánok!
Köszönöm szépen, sajnálom hogy így érezted .
Az unott szó ,enyhén unott nem jellemző Rám!
Biztos vagyok benne hogy nem voltál kommunikatív mert nem egy visszahúzódó unott Nő vagyok ,viszont nem tudok megfelelni mindenkinek nem is lehet .Mielőtt bármi történne megnézem minden rendben van e odalennt 🙂😛 nem Rád irányult ez mindig így van !Ne vedd sértésnek ,de nálam ez van ,kinézettől függetlenül!Találkoztam már furcsa dolgokkal ,de nem is szeretném túlragozni az egészet ,elnézést kérek ha személyes sértésnek vetted!Szép napot kívánok !
Néhány hete volt Zita 30
A hosszú fekete hajú fiatal hölgy.
A helyszín a Jordán folyó medrében lêvő városról kapta, a legmélyebben lakott település. Ez utóbbi itt is igaz, hisz a földszinten van a búvóhely.
Háát, nem volt túl jó passzba, hívásomkor kért még pár percet. Érkezésemkor enyhén unott hangulat... Talán nem jöttem be neki. Hát van ilyen.
Az ágyon térdelt nekem háttal mikor beléptem a zuhany után. Gondoltam, közeledek kicsit. Megpróbáltam hátulról megölelni, esetleg megnézni az ikreket...vizes a hajam( mármint az övé) oda feküdj le....
Na mondom ez de jó. Elkezdte az ezredest felturbózni, de mielőtt bevette elkezdte nézegetni: megvizsgállak, mondta teljes komolysággal. Ez kicsit lelombozott ami részemről rá is nyomta bélyegét az együttlétre. Hát visszatérője nemleszek, bár igaz ami igaz a teste elég jó. Bár ebből sem engedett sokat megtapasztalni.
Nekem se jött be..... Nagyon gépies volt....
Sziasztok
Bella(39)
Zita(34)
Tapasztalatok-vélemények?
köszi
Nekem ő csalódás volt. Vagy 2éve voltam de full unott, fadarab effektus volt. Semmi átélés
.kb .az alugi vártam hogy túl legyünk rajta. Akkor Doberdó környékén egy naaaagy új építésű házban volt, sarkon.