Sziasztok.
GhostGirl-röl valakinek véleménye? Volt már valaki nála?
Sziasztok.
GhostGirl-röl valakinek véleménye? Volt már valaki nála?
Ha a szabari kis fiatal leényra gondolsz aki sokáig Vanessa volt, utána meg Melani01, akkor tavasszal voltam nála utoljára. Egy jó ideje nem látom a hirdetését. Legutóbb lakáson fogadott, de előtte évekig csak autós megoldás volt.
Sziasztok Vanessanal járt valaki mostanában?
Sziasztok!
Régóta látom hirdetni itt az oldalon Keszthelyen,
Edina51-néven hirdető hölgyet. Tud róla valaki valamit, infót? Privátban is írhattok.
Köszönöm előre is.
Nekem annyi,hogy k
2x is irtam neki,de annyi tisztelet sem volt benne, hogy visszairjon.
Ha egyre gondolunk akkor tavasszal jártam nála legutóbb (meg évekkel ezelőtt többször is) A hirdetése hol van, hol nincs, de akkor azt mondta, hogy bármikor lehet keresni.
Igen, őt keresem !
Hol hirdet? Nem találok ilyen nevű hirdetőt... régebben volt egy Melani01 vagy valami hasonló, ő valójában egy másik településen volt, Hévíztől 20 percre kb
Melánia néven hírdetett egy lány Hévízen.
Nem tudtok róla valamit ?
Nem Balatonújlakon van hanem egy Marcali melletti kis településen.
Szia, és Balatonújlakon van vagy máshol ?
Péntekre keresnénk a környéken szállást!
Sziasztok! Augusztus végén Pápán leszünk ha esetleg valakinek lesz igénye rám/ránk írjon nyugodtan!
Sziasztok !
Keresnék 18-25 ig fiatal, dekoratív / anyagias hölgyet. 30 as sportos / igényes pasi vagyok.
Valaki esetleg tudna ajánlani ? Privátban is jöhet
Egyszerű kis falusi csaj, lepukadt házban volt a főút mellett amikor én voltam nála, csak SOS re mentem hozzá de nyelte mint kacsa a nokedlit.
Én elég gyakran járok hozzá, nekem mindig korrekt árat ad, lehet szimpi vagyok neki.
Nagyon csinos kisleány, ha bejössz neki akkorát lehet vele ba---- hogy még a szomszéd is rágyujt.
Egyszer hívtam, autós kalandot vállal csak, és olyan árat mondott, hogy lakáson, hozzá képest királylányok kevesebbet kérnek. Így nem lett belőle személyes tapasztalat.
Sziasztok !
Bianka Balatonújlak, képei alapján jó csaj !
Volt már vele valaki ?
Hát kb így van... Hévízen néha megjelenik pár napra Hanna (35+) aki most éppen Zalaegerszegen van. Őt merem ajánlani.
Szó szerint nincs egy normális hirdető hőlgy akihez el lehetne menni.