Csak nem a derék 22-ben?
Csak nem a derék 22-ben?
Odett19, óriási nagy ívben gyerekek! Nyíregyi tarhálósok.
Udv.
A héten valósznüleg Debrecen felé visz az utam, tudtok esetleg ajánlani lányokat akiket érdemes lehet meglátogatni? (Lehet masszázs és szexpartner is.)
Nagyon ritkán járok arra, jó lenne nem egy nagy csalódással hazatérni...
Ha tudtok esetleg negatív példát azt is szívesen veszem, akár privátban is.
Köszönöm előre is!
Sziasztok! Légyszi segítsetek! Tóciban kik foglalkoznak masszázzsal-akik tényleg értenek is hozzá? Köszönöm szépen!
Szia.Én is jártam nála és igen amit irtáll az mind igaz.
Hali.
Valakinek valamilyen infója van Laura 25-ről???
Köszi a válaszokat!
Ki az vonzó leányzo...?
Nagyon ajánlott
Sziasztok. Camilla 37 nevű hölgynél járt már valaki? Írhatna róla egy kis infót. Köszönöm.
Hali,
Néhány hete látogattam meg egy igazi "rosszlányt" Dzsuli(45+)-t, aki sajnos már elég régi képekkel hirdet. Én inkább 50-55 közé tenném az életkorát, ami sajnos meglátszik a hasán és a fenekén is. A hölgy egyébként igen igényes és tiszta, de az előbb említettekre is figyelhetett volna jobban. A helyszín teljesen rendben van és tiszta. A hölgy normál dolgokat vállal és azt teljesíti is. A fél óra két Széchenyi az óra három, ami kissé borsos, ahhoz képest hogy idősebb szolgáltatóról van szó. Hiába az infláció mindenkit érint.A szolgáltatás nem egy tűzijáték, inkább nyugodt, kellemes mederben folyik. A hölgyet olyan idős férfiak figyelmébe ajánlanám, akik már nem fiatal fruskákra vadásznak, hanem értékelik a nyugodt, meghitt légkört.Dzsuli egyébként kedves és lehet vele beszélgetni is, ha valaki erre is vágyna.
Kellemes időtöltést Mindenkinek!
Pali60
Kegyedet lehetetlen összekeverni bárkivel is.Szerencsére.💋🌹🤗
Kedvességben biztosan te vinnéd a pálmát.Tapasztalat.
A másik Lora nevű ifjú,mert tuti nem 37 éves,ő kommunikációban is gyengén szerepelt.
A másik Lora (37) ? Mennyire gáz már, hogy azonos a név és az életkor. A fórumozók meg legyenek képben....
Szerintem átlagos.Nagy csodát nem kell várni.
Szia!
Jó választás lehet ha csak francia órát veszel!
Nagyon kellemes! Csak ajánlani tudom!
Sziasztok! Timi (31).-ről valakinek infója? Előre is köszönöm segítő közreműködésetek.
Sziasztok!
Lora (37)-val valakinek van esetleg tapasztalata? Előre is köszi! :)
Ebben van igazság.Mint látod 0-24 es hölgyek is jó alvók.Természetesen nem szemrehányás számukra.Mindenkinek kell hogy kipihent legyen.Akkor viszont ne írjon ki valótlant a fogadó idejéről.Írjon ki reális elérhetőséget és nem keresi a vendég hajnalok hajnalán álló cerkával.
Debrecenben hírdető hölgyekről van szó.Minden név hasonlóság a veletlen műve.
0-24-es lányoknál eszembe nem jutna próbálkozni... :D Számomra egyértelmű, hogy az összes ilyen lány lehúzós, átverős, c kategóriás és menedzselt. A korrekt szolgáltatók mind emberi időben dolgoznak. :D
Éjszakai kalandozás tervem gyümölcsét mesélem el nektek.
Panna (22) Megkérdezett infókkal terveztem meglátogatni (whatsapp)rózsák még el is mentek volna,de persze mint kiderült amit én alapnak gondoltam az adott infókból az extrás.Kinézetre sem egy cukorfalat.
Ezután próbáltam harmadjára elérni Amanda (23) at.Sajnos fel is vette.Talán 3kávé,két energiaital és 50 rózsaszál több életenergiát adna számára.
Inkább elköszöntem mert még vele alszok.
Aztán még 5 leányzóval próbálkoztam akik a kiirtak szerint 0-24 esek.
Egyik sem érte el a telefonját.🤭
Legalább tankoltam a verdába. Ennyi a kis pozitívum.