Partnerfüggő is! Azaz a lánytól is függ, és a kontakt minőségétől. Szerintem a legtöbb eset egyedi és perszonális. Van és volt olyan hirdető, aki már a privát telefonszámáról írt vagy hívott, ez attól is függ, hogy mikor gondolta jónak a mutatványt. Tudta, hogy partyzható vagyok. Ezt persze mással is eljátszotta. Volt olyan is akihez 8 évig jártam (Niky28)! Hozzá elég volt egy csörgetés és 10-15 perc múlva már benne voltam. Van aki csak emléxik rám és van olyan lány is, aki megismer, de játsza az eszét és sunyizik. Van aki szemérmesen próbálja kezelni ezt, van aki feloldódik és barátságos lesz ettől, de van aki próbál hivatalos maradni és ügyfélszolgálatost játszik velem. Túlgondolni egyiket sem szabad! Mindig akkor kezdődik a gebasz, amikor ez túl van tolva. Azok a férfiak mint mi, akik örömforrást így vásárolnak, soha nem kapnak igazi tiszteletet! Ez ennek a játéknak része és tanúsága is egyben. Bármelyik lánynál lehetsz törzsvendég, nincs felső határ a számokban és ezt a legtöbb lány be is kalkulálja. Ezt a kivételezések miatt említettem meg, ami szintén megérne egy misét.