Nagyon le van ülve a kanizsai fórum sehol egy új hozzászólás !!!
Osszátok már meg velünk az új élményeket!!!
ÜDV
Nagyon le van ülve a kanizsai fórum sehol egy új hozzászólás !!!
Osszátok már meg velünk az új élményeket!!!
ÜDV
sziasztok! dalmát a blikk kapcsán ismertem meg , nagyon jo egy csaj, és a nyelvtechnikája isteni,csak ajánlani tudom!
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL
Zsanit először egy *** moderálva *** láttam és annak ellenére hogy messze lakom meglátogattam.Nagyon kellemesen csalódtam!A lány gyönyörű!Gyönyörű arc,igéző szemek,feszes popsi,és a mellei...Amúgy profi masszőr a lány.Kellemes masszázs után felejthetetlen együttlét...kell ennél több?Saját lakásán normál árakon dolgozik.Sundance neked ajánlom ha szereted a nőies formákat,légy vele kedves,megéri!Kevés ilyen lány van,vigyázzatok rá!
Sziasztok!
A napokban jártam Zoénál és nagyon megvoltam vele elégedve! Azt kaptam amit megbeszéltünk! Ráadásul élvezte is, nem csak volt mint egy fa darab (mint egy-két lány)! A mélytorkos franciája kiválló, a punciáról nem is beszélve!!! Nem nézte az időt hogy már mikor tellik le, hanem teljes mértékben rám koncentrált! A képeken ő van!!!!!
Férfi társaim én csak ajálani tudom nektek is Zoét!!!
Tudtok olyan csajról kanizsán, akihez nem putriba kell menni, hanem normális saját lakásban van, esetleg kedves is egy kicsit?
Nyka ügyes! :)
Sziasztok!
Melyik lanyok tudjak a melytorkos szopast zala megyeben???
Nagykanizsai hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.