Az imént meglátogattam fél óra erejéig Mirácskát (Mira 29), és abszolút nem bántam meg. Egy pici, de hangulatosra kialakított belvárosi lakásban rendel. Nagyon finom a natúr franciája, bő nyál és minden, ami kell. A mélytorkozást sem utasítja vissza (még ha az nekem nem is akkora kedvencem, de van, aki imádja). Jó pont, hogy olyan dolgokat is lazán megcsinál, amit más hölgyek vagy egyáltalán nem, vagy csak többlet virágszálak ellenében. Csak kérni kell. Annyiból nem volt csak szerencsém, hogy kölcsönös franciát a közelgő piros betűs ünnepnap miatt nem szeretett volna, én meg nem erőltettem, majd legközelebb. Aktus közben nem viselkedik úgy, mint egy darab kő, odateszi magát. Külön kiemelni a miszi pózt tudnám, nagyon kellemes élmény volt vele, ahogy a hátam, fenekem simogatja közben lágyan, az nagyon állat. (Legalábbis én az ilyen barátnős dolgoktól rendesen be tudok indulni, nem tudom, ki hogy van vele.) Klassz is lett volna ebben a pozitúrában eldurrantani a patront, de mivel előzetesen NFVSZ-t ötöltem ki befejezésnek, és a kettőt egyszerre ugye nem lehet, ezért aztán kiszálltam, és a szájában történt meg a boldog beteljesülés. És mivel még volt pár percem, ezután egy masszázst is kaptam zárásnak. Nem csak ímmel-ámmal csinálta, érződött, hogy ahhoz is ért. Kellő erővel, tempóval csinálta, tudta, hová kell nyúlni. Szívesen élveztem volna tovább ez irányú tudományát is, de sajnos letelt az idő, muszáj volt indulni. Ajánlom a hölgyet, tényleg korrekt és vendégcentrikus.