Üdv. Mindenkinek!
Nem olvastam vissza, hogy volt-e valaki Shannon (35)-nél, de én azért leírom a tapasztalataimat,, mert nagyon pozitív! És ez ritka sajnos...
Szerintem Ő még nem dolgozott városunkban, de milyen jól tette, hogy elkezdte...
Egyeztetés könnyen ment, a lakás tipikus, átlagos panel, de igényes, szexi fehérneműben fogadott. A képektől a valóság sokkal jobb! Cickók még a sejthetőnél is nagyobbak, és feszesek, én azt hittem szilikon, állítólag nem az... Szépek! :) Alkatra nagyon csinos, vékony (ami a képekről szintén nem jött le), feszes bőrű, kis kerek popsi. Korra több, mint 35, de ez semmit nem von le az "értékéből", hisz alig látszik. Kedves, közvetlen. Masszázzsal kezdtünk, sima hátmasszázs, nem símogatós, hanem erős, de természetesen nem profi masszőr. Franciája eleinte gyengéd, aztán átmegy köpködős, pf-be, pont ahogy kell! Aktus: engedi minden pózban, én vagy 4-5-öt kipróbáltam, és élvezi is, legalábbis nagyon jól adja elő... itt inkább barátnő feelingesebb, szenvedélyesebb. Nem tudom, hogy mindenkivel is ilyen-e, de nekem nagyon bejött, és csak ajánlani tudom! Egy nagy
pirospont! ;) *** moderálva ***. Remélem lesz másor is / később is! :)