Sziasztok!
Mini(19)nél járt már valaki? Nincs infó.
Üdv és derüs izéket
N.
Sziasztok!
Mini(19)nél járt már valaki? Nincs infó.
Üdv és derüs izéket
N.
Andi és Szofi masszőzök hová tűntek el?
Sziasztok !!!
Tud valaki olyan lányt aki Örökösföldön rendel ?
Nándi · Őstag · :D Nem figyelsz!! Kiarából már Mendi lett!! De igazad van a menedzsment figyel mint a nagytestvér!
Kedves fórumozók!
Ha valaki ilyet hall a telefonban hogy kiss str, sixty str. sarka, akkor erre kell készülni. Ahogy nézem vagy 10 hirdetés legalább oda vezet (hanna28, timi20, a régi boat str lányok összes hirdetés stb), ott sajnos erre kell készülni. A fotók egy része nem azokról a lányokról készült, az újabb hirdetések egy része igen, de nem feltétlen azt kapod akit hívtál, hanem aki ráér akkor. Erről legkevésbé az a lány tehet aki ott van, erős madam-rendszer van, feles leadással, igy nyilván nekik is nehezebb, kevésbé kipihentek, erős ráhatásokat kapnak a "munkáltatótól". Ettől fügetlenül volt már ott pozitív és negatív élményem is, igazi szerencsekerék, de ha meghallom a helyet, mostanában kerülöm, pont az ilyenek miatt.
Jó estét!
Rég voltam, gondoltam finomítok egy kicsit a fórumtárs beszámolóján a tapasztalataim alapján.
Zsülien 30
Helyszín a Newgarden, 14 emeletes panel. A képek tényleg róla készültek, de nagyon jó szögból, a valóság kicsit lógósabb, itt is, ott is. Az arc izlés dolga, mondjuk hogy átlagos. A kor stimmel, erős a C-vitamin koncentrácio, de már előre leszögezem, nem találkoztam rejtett költségekkel vagy trükkös lehúzással, amit megbeszéltünk, az is volt, kedvező árfekvéssel. Sajnos arról nem esett szó a telefonban hogy én is lefürödhetek-e, de ez már csak akkor derült ki, mikor mentem volna, gondoltam mindegy, (egyébként nagyon nem az) én fürödtem mikor elindultam, rajta sem éreztem kellemetlen illatot.
A masszázs az konkrétan semmilyen, inkább csak időkitöltés, de végülis ilyen izgató siminek elment. A francia része nem rossz, öszességében is probál kedves lenni (azért nem esik túlzásba), végülis elment, én is, de visszajárós nem leszek.
Christina 23, és hirtelen Kiara lett belőle? Jól látom? :)
Sziasztok a szőke hajú Ketrin23 ról valakinek van valami infoja, érdemes -e meglátogatni ?
Nem szeretnék vitába szállni veled, de a jó Isten áldjon meg, ha az igekötő az ige előtt áll, akkor egybeírjuk.
Nekem sem jött össze a lánykérés, pedig nagyon bíztam benne. Ha előbb leírja ezeket a sorokat meg sem próbálom. Azóta már nem is beszél velem a lány. Azt hiszem hibáztam. Okulni fogok.
Hi!
Jázmin masszőz ajánlott kategória.
2odx voltam nála.
Minden szuper volt.
Köszönettel: M.T.
Sziasztok egy segítségre lenne szükségem ma még látogatnak Tinát valakinek infója róla. De elég egy felfelé vagy lefelé kéz előre is köszönöm
Gabo30 · Kvázi-tag · Épp az utolsó pillanatba csak el sikerült érnem Zsófi 34-et ,szóval a mai napom jobb nem is lehet volna ..🙂
Fruzsi(24) -et sikerült meglátogatnom.
A ház tiszta, a célnak megfelelő. A képeken ő van, nagyon csinos leányzó. Azoknak ajánlom aki szereti ha van mit fogni.
Masszázsal kezdtünk ami nagyon jól megy neki, nagyon jól átmasszirozott. A végén NFV amit remekül csinál.
Biztosan vissza megyek még.
Sziasztok!
Legénybúcsúra keresnénk 1db dekoratív lányt. Ami fontos hogy magyar és igényes legyen. Az esemény debrecenben vagy szoboszlón lenne tartva. Semmilyen szexuális szolgáltatást nem vennénk igénybe, csak egy kb 15perces igényes műsorra lenne szükségünk. Fotót és videót nem kívánunk készíteni. Tudtok ajánlani valakit erre?
Köszönöm!
Sziasztok!
Legénybúcsúra keresnénk 1db dekoratív lányt. Ami fontos hogy magyar és igényes legyen. Az esemény debrecenben vagy szoboszlón lenne tartva. Semmilyen szexuális szolgáltatást nem vennénk igénybe, csak egy kb 15perces igényes műsorra lenne szükségünk. Fotót és videót nem kívánunk készíteni. Tudtok ajánlani valakit erre?
Köszönöm!
Abban az esetben, ha a 25-ös Dominikáról van szó, akkor Roxy25 névről találhatsz róla hiteles beszámolót is!?!? ...ha pedig nem, akkor elárulom, hogy jö dö tés lehet a látogatása. Képein ő van, nincs olyan retus, ami ferdíti a realitást. Alkat, kor és egyébb jellemzők is valósak mind. Trendi, szexis, dögös hosszú combú igazi fiatal szexista Nő! Kedves, kicsit félénk kezdés jól elrepített, konkrét fr*ncia, ott nincs kamuzás-kezezés, a vákum emberes. Vastag és ellenállhatatlan ajkak. Hyper érzékeny cicik. Jó minőségben szivesen fogadja ő is a kényeztetést. Nagyon rendben minden a lenti bejáratnál is. Kutyusban a panorámát a világörökség részévé kellene javasolni. Hibátlan. Megfelelő férfi intim higiénia megléte esetén van végig frencsájsz némi kompromiszummal...! Igényes vonzó jelenség, roppant kitsi a csalódás esélye véleményem szerint.
Köszönjük a lényegretörő felvilágosítást! A magam nevében is. Ettől beljebb vagyok most már annak a megértésében, hogy miért nem tudok házastársi (v)iszonyt kialakítani egy jóravaló hirdetővel sem! 😎 Mivel e témával kapcsolatban egyedül nem tudtam volna ilyen magaslatokba eljutni, így várom a soron következő útmutatást..!? Köszönöm.
Dominikáról valaki infot tud?
Sziasztok Ketrin23 leanyzonal mar volt valaki?