Sziasztok!
Ismertek Debrecenben olyan lányt aki szereti, vállal és bírja is az anál szexet?
Hogy élvezetes is legyen az is egy fő szempont!
Köszönöm.
Sziasztok!
Ismertek Debrecenben olyan lányt aki szereti, vállal és bírja is az anál szexet?
Hogy élvezetes is legyen az is egy fő szempont!
Köszönöm.
Szerintem nem ártana egy kicsit tisztában lenni a másik oldallal is.
1.Kíváncsi lennék, hogy mi számít olyan nagyon magasnak? Vagyis mihez képest magas? Drágul, az étel, az ital, a fodrász, a műkörmös stb...MINDEN! Elvárjátok,hogy egy lány mindig igényes legyen(ami alap dolog), de sokan szeretnétek a szolgáltatást ugyanannyi rózsacsokorért,mint mondjuk 5 évvel ezelőtt...a kettő együtt nem biztos,hogy működni fog!
Olcsó húsnak általában híg a leve! (Akinek nem inge,ne vegye magára...) DE a drága se biztos,hogy jó, ezt a kockázatot vállalni kell. Sok véleményt lehet olvasni, abból lehet mazsolázni,hogy kisebb legyen a kockázat.
2.Előre nem adsz semmit? Ilyen szerintem nincs, esetleg ha törzsvendégként érkezel. És ezzel nem téged bántalak, ezt meglehet köszönni a Makktársaknak kik örömmel játszadoznak a lányok idejével és bevételével napi szinten. (Lent felejtettem a tárcámat..."véletlenül" kevesebb van nálam és hasonló sztorik)
3.Mi számít irreális extrának? Akinél valami extra az azért is lehet az, mert megválogatja,hogy kivel/kinek mit csinál meg. Ne felejtsd el, ha veled megcsinálja az alapban, akkor kivétel nélkül mindenki mással is. Az egészség fontos? Akkor mérlegelj!
Ezeket a sorokat általánosságban írtam le, hátha esetleg valakinek segítség megérteni a miérteket.
Amira egy jótestű behizelgő csaló! fürdi de csak én !tusfürdő nincs csak valami női szar... le sem vetkőzött immel ámmal bekapta de inkább vicc 15 perc mulva közölte szex már nem lessz mert a stopper jelzett már csak 4 percem van. közben *** moderálva ***. senki ne döljön be nekiJa ! nem szereti ha simogatják de miután felöltöztem igazi roma stílusban elküldött az anyámba.....
Fiu? Lány? Milf? Merre? Győr? Pécs? Derecen? Nyiregy? 😁😁 Szükisd a találati listát mert igy túl sok a találat 😁😁😔😔✌️Vagy ha ne ér rá hajoljon közelebb?? 👍
Sziasztok!Péntek este van aki ráér?
Sziasztok.
Evelynrol tud valaki infot.. egyszer voltam nala meg osszel. Akkor meg eleg nehezen vallalt be egy rendes menetet ( azt mondta hogy meg kezdo ) utana meg eltunt. Most megint hirdet de elerhetetlen.
Hali! Szombaton Zsófit látogattam meg! Másodszor voltam nála igaz csak fél órára tudott fogadni. Jobban szeretem az órát nem kell kapkodni azért Zsófi így is a maximumot nyújtotta. Nagyon kedves és igazán tudja mi kell a vendégnek. Így aztán a múlt hétre is jutott egy kis kaland mégha rövidebbre is sikeredett. Ma felhívtam a Claudia 30 nevű lányt egy órás műsort kértem. Meg is kaptam de meg ám! Közös zuhany után irány a szoba, ezután egy olyan csodálatos élményben volt részem, hogy még most is azon gondolkozom valóban létezik-e ilyen. Minden szuper volt az utolsó 10 percben pedig kaptam egy masszázst ami igen kellemes volt nem csak olyan hátsimogatós. Ami még szimpatikus Claudiában a kedvességén kívül, hogy közvetlen és jól el lehet vele beszélgetni. Köszönöm neked Staffi, hogy felhívtad a figyelmemet erre a csodálatos lányra. Végezetül hogy ajánlom-e mindenképpen én biztos megyek még.
Elképesztő magas *** moderálva *** dolgoznak a hölgyek,olyan magasan, hogy nem tudunk utánuk repülni.....
Van olyan hölgy,akinél korrekt módon ez belefér?Ha nincs,tartsd meg a primitív véleményed...
.
A fél óra érdekel,ha kocsiba *** moderálva ***,ha nálad *** moderálva ***,de attól függ, hogy mi van benne,és hogy mennyire vagy rugalmas,az irreális extrákra nem vagyok kíváncsi...Mert nálam lassabban működnek a folyamatok és ezért nagyon megválogatom hogy kit látogatok meg...Menyire érti meg,hogy nekem a finomabb lágy érzéki érintésekre,puszilgatásokra is szükségem van...Én előre nem *** moderálva ***,mert amit megbeszélünk és másképp viselkedsz,azt nem szeretem,és elveszi a kedvem,azért én nem tudok *** moderálva ***...A mai hölgyek, nem ismerik a kulturális hozzállást,tisztelet a kivételnek...Nem tartom korrektnek,azt,ha akkor is elkéri a *** moderálva ***,ha nekem elveszi a kedvem az egésztől,mert primitív a hozzállása,és így az időmet feleslegesen töltöm nálad,Tudom más hölgyek többet kérnek,de én ennyit tudok szánni,nem szánom rád az időm minden áron,csak ha korrekt vagy,és megtudod érteni azt amit írtam...
Sziasztok. Ma jártam Nyíregyházán. Gyönyörű város!
Vicces baki :) köszi , hogy felhívtad rá a figyelmet. Laura (22) és Lola (24) szerintetek ugyanaz lehet? Volt már valaki náluk?
Én általános tippként azt tudom javasolni, hogy akiről nem találtok infót, vagy nem engedélyezi az értékelést, azt kerüljétek el (nem feltétlenül itt, hanem azon a másik "piros" oldalon). Annak oka van.
Aki kicsit is a vendégért van, annak nincs félnivalója értékeléseknél. Ez 100%-ban bejött mostanában. Nem volt pozitív tapasztalatom olyannal, akiről nem találtam infót, mert vagy nem engedélyezte az értékelést vagy még nem is volt neki.
Lucynál (22) voltam mostanában. Ő nem az a Lucy aki régebb óta feltűnt itt, hanem akinek most is aktív a hirdetése. Hasonló korabeliek közül talán az egyetlen ajánlott. Ott tényleg azt kapod amit megbeszéltek.
Annácska 34 mai napon megjelent új képei annyira frissek, hogy 5 éve 2014 márciusában Alexa 22 hirdetésében már szerepeltek!!
......
Ráéreztél.. csak óvatosan barátom :)
Elérhető vagyok MA és HOLNAP!!
Puszi😘
Kedves Fórumozók. Az apróban hirdető jessyk ről tudtok e valami infót . Megköszönném.
Eggyet se ! :(
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Nyíregyházán olyan lányt aki szereti, bírja és élvezetes is vele az anál szex?
Köszönöm!
Zara(21)-ről van valakinek negatív véleménye? Mit jelent, hogy furán viselkedik?
Tegnap újra repetáztam a Claudia 30 nál! Hogy is mondjam. . ... nagyon jó volt :)
Mirabella nagyon cuki és aranyos korrekt lány