Szerintem nem ártana egy kicsit tisztában lenni a másik oldallal is.
1.Kíváncsi lennék, hogy mi számít olyan nagyon magasnak? Vagyis mihez képest magas? Drágul, az étel, az ital, a fodrász, a műkörmös stb...MINDEN! Elvárjátok,hogy egy lány mindig igényes legyen(ami alap dolog), de sokan szeretnétek a szolgáltatást ugyanannyi rózsacsokorért,mint mondjuk 5 évvel ezelőtt...a kettő együtt nem biztos,hogy működni fog!
Olcsó húsnak általában híg a leve! (Akinek nem inge,ne vegye magára...) DE a drága se biztos,hogy jó, ezt a kockázatot vállalni kell. Sok véleményt lehet olvasni, abból lehet mazsolázni,hogy kisebb legyen a kockázat.
2.Előre nem adsz semmit? Ilyen szerintem nincs, esetleg ha törzsvendégként érkezel. És ezzel nem téged bántalak, ezt meglehet köszönni a Makktársaknak kik örömmel játszadoznak a lányok idejével és bevételével napi szinten. (Lent felejtettem a tárcámat..."véletlenül" kevesebb van nálam és hasonló sztorik)
3.Mi számít irreális extrának? Akinél valami extra az azért is lehet az, mert megválogatja,hogy kivel/kinek mit csinál meg. Ne felejtsd el, ha veled megcsinálja az alapban, akkor kivétel nélkül mindenki mással is. Az egészség fontos? Akkor mérlegelj!
Ezeket a sorokat általánosságban írtam le, hátha esetleg valakinek segítség megérteni a miérteket.