Sziasztok kandurkáim sok szeretettel és érzéki odaadással várlak benneteket diszkrét helyen székesfehérváron.😊😊😊😊
Sziasztok kandurkáim sok szeretettel és érzéki odaadással várlak benneteket diszkrét helyen székesfehérváron.😊😊😊😊
Üdv mindenkinek kit érdemes meglátogatni Nagykanizsán mostanában?
Sziasztok Drágáim:)
Péntekig Zalaegerszegen vagyok elérhető. Várlak szeretettel diszkrét környezetbe. HÍVJ A RÉSZLETEKÉRT. PUSZI:) ELISE
Átlagos. Semmi extra.
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Ha jól megy,a jövőhónap második etapjába meglátogatom én is Cynthia 28 at, mert már régóta tervbe van,:) mindig akkor jön mikor pont elfoglalt vagyok,de ami késik az nem nyúlik.
staffi · Őstag · Chyntia28 :Régebben volt itt több alkalommal is! Amikor első alkalommal meglátogattam egyből meg volt a kémia köztünk :) Francia, aktus rendbe volt, kedves közvetlen ami a telefonba elmondott tájékoztatást az valóban ugy is volt! Persze, hogy amikor időm engedte és itt volt a városba meg is látogattam többször is Nekem akkoriba az "utazósok" közül ő volt a kedvencem!! Igaz egy éve jártam nála utoljára mert mikor jött egy két napra pont nem értem rá, de simán merem ajánlani aki szereti a megbízható csajokat akik mellesleg értenek is a férfiakhoz :)
kankirály · Lelkes újonc · Ufót, látott már valaki?
Isabel:
Sajnos nem úgy sült el a dolog ahogy kellett volna, bár a lényeg azért megtörtént. Lakás nem túl diszkrét. Lány szép, de érezni rajta a futószalag szerű tevékenységet.
Ahogy végeztünk már nyomta is az okost, mintha ott se lettem volna:D Persze még bőven az időnkön belül.
slimjohn · Újonc · Sehike (22) A többünk által kedvelt és a nyár eleje óta nélkülözött szép lány ismét a ringbe szállt. Mondanom sem kell, hogy a régi fényében tündököl. Aki járt nála, tudja, hogy csinos, kedves, jó szolgáltatóról van szó. Igényes a lány, és az új lakás is ezt az igényességet tükrözi. Szerettem és szeretek hozzá menni, finom a csókja, barátnős a hangulat, az egyéb testrészei és az érintése is finom, jól áll neki a szoli-barnaság. Isten hozott újra Sehike, gyönyörködtess bennünket, kik híveid valánk!
Helló. Valaki tud valamit Dia20 ról?? Kis cukinak nézz ki. Esetleg valaki volt nála? Vélemény vagy segítség. Köszi
Üdv mindenkinek.
A héten jártam Rebecca28-nál. Korábban sok jót olvastam róla, gondoltam kipróbálom. Nagyon nem bántam meg, sőt az eddigi legkellemesebb 1 órát töltöttem Sopronban. Amellett hogy nagyon szép, lenyűgözően kedves és türelmes. Ritka intelligens, remek beszélgetőpartner.
Pár szót a szolgáltatásáról is. Masszázst hírdet kézi levezetéssel, sajnos ennél sokkal több extrát nem vállal. Viszont abban a legprofibb az eddigiek közül, maximális odaadással. 10/10 Biztos hogy nem utoljára voltam!
De kár, hogy nem lehet már unlike-olni....
Dettike(32)
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
24 órája, Ő van a képen
Kapcsolatfelvétel: Már régen felfigyeltem rá, nagyon vártam, hogy ismét Debrecenbe legyen. Telefonon egyeztetve sikerült, az általam kért időpontban találkozni vele.
Lakás: A lakás bérelt, de minden igényt kielégítő, egyedül van benne. Megközelítése könnyű,de pontosítani kell a konkrét helyet, mert el lehet tévedni.
Külső: Számomra ideális IGAZI MILF !!!
Hozzáállás: Nagyon kedves teremtés, előtte és utána is nagyon jól el lehet vele beszélgetni.
Együttlét: Én kezdtem a kényeztetést, és sikerült szerintem a fellegekbe nyalogatni, amit többször is elmondott. Nekem nagyon bejött.
Utána Ő kezdett engem kényeztetni és sikerrel is járt.
Elégedettség és Ajánlás: Mivel régen készültem a találkozásra, és jól is éreztem magam, biztosan visszamegyek, ha itt lesz.
Tegnap Dóránál voltam gyönyörű lány! Most, hogy rövid időn belül másodszor voltam nála egy kicsit talán felszabadultabban éreztem magam,bár még nem az igazi. Első alkalommal nagyon ideges voltam amikor ajtót nyitott és megláttam milyen szép igazából szóhoz sem tudtam jutni. Észrevehette rajtam a kezdőkre jellemző tétovázást, mert megkérdezte nem akarom-e hármasban a barátnőjével természetesen belesétáltam ebbe a kis csapdába amit nagyon nem bántam meg. Azóta voltam náluk többször is igaz csak felváltva.Tehát a csütörtökre visszatérve nagyon jól éreztem magam Dóra megint nagyon aranyos volt bearanyozta a napom. Ha tehetem és ha engedi remélem még sokszor fogunk találkozni.
kankirály · Lelkes újonc · vannak kreatív emberek, ez jó.
kankirály · Lelkes újonc · ez jó lent felejtettem a táskám- :D
Van nyíregyen olyan lány aki vállal anált?
Teljesen egyetértek azzal amit leírtál! :)
Sziasztok!
Virginiáról szeretnék egy kis infót. A képek az adatlapján frissek, vagy már 4-5 évesek? Miket vállal? Érdemes kipróbálni? Mellei milyenek?
Előre is köszi.
Sziasztok!
Ismertek Debrecenben olyan lányt aki szereti, vállal és bírja is az anál szexet?
Hogy élvezetes is legyen az is egy fő szempont!
Köszönöm.