Sziasztok!
Hétvégén lesz egy kis szabadidőm a városotokban. Ajánlanátok olyan lányt akik vállal popót?
Sziasztok!
Hétvégén lesz egy kis szabadidőm a városotokban. Ajánlanátok olyan lányt akik vállal popót?
Amandarol van valami info?
Sziasztok, Mara 38-nál járt már valaki Debrecenben?
Sziasztok muszály írnom mert ilyen színvonaltalan szolgáltatást még nem tapasztaltam
Kira 21 Hotel Residenteben rendelne 28 as szobába lépve balról a felfigyázója ami még nem is gond csendbe van viszont a csaj fűt fát ígér folyamatosan nyomja a telefont le se vetkőzik.Sajnos a pénzt még fürödtem a leadta igy még elvenni se tudtam mert amit művelt egy fabatkát se ért.Nagyon messze kerüljétek.Privátban is kereshettek infóért
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Rég nem divat a fazonra borotvált punci :) Talán még anno Zsuzsa 37-nél volt ilyen aki már rég abba hagyta :( De aki keres az talál, szokták mondani :))
Gigolonak igaza van! Kb. 1 éve én is voltam egy párszor Patinál. Kedves volt, mindent úgy csinált, ahogyan kértem. De, semmi beleérzés, plusz fíling nem volt a dologba. Tette a dolgát és kész. Testileg nekem se jött be annyira, a fényképek alapján akkor mást vártam. Nem kielégülve, mosolyogva távoztam tőle.
Persze, lehet én se voltam szimpatikus. Mindig hangsúlyozom ez egy egyéni benyomás, vélemény.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc ·
Basszus tényleg és többször is jártam nála akkor Dolly néven hirdetett.Én is felismertem.Akkor most Vicus lenne?
Sziasztok!
Múlt héten voltam Fanny 19-nél. Elbűvölő kislány! Aki szeretne igazi friss pipihusival hancúrozni, az látogassa meg mindenképpen! Natúr francia alap, sűrűn lehet pózokat váltogatni nem rinyál érte. Fiatalodtam vagy 10 évet, bejön az "iskoláslány" feeling! 😉
Pati 33:
CSalódás sajnos. Tudjátok van az a vicc:
és milyen a lány?
aranyos.
de szép okos?
aranyos.
Tényleg aranyos, túl aranyos is. A teste, hát én nem tudom ki írta az eddigi hozzászólásokat?? *** moderálva ***. Összeségében mindent úgy ahogy a vendég akarja, szó szerint mindenre az a válasza, hogy "ahogy neked jó". túlzás. Francia kellemes, kölcsönösen is mehet, szex felejthető!
Összességében egy értelmes, okos, kedves szolgáltató, de két kérdés pörgöt újra és újra a fejemben,
MIért vagyok itt??
Ő miért van itt?? Őt tudom miért...
test:10/4
arc: 10/4 (szubjektív)
dögös: 10/3
Fenék: 10/3
Mell: 10/8
hozzáállás: 10/10
aranyos: 10/10
szerintem azoknak javasolt kategória akik beszélgetni mennek, kiönteni a lelküket..stb, akik egy jót hancúrozni mást keressenek
Hali mindenki!
Egy kis infót szeretnék kérni a nyíregyi csajokról, biztos tud valaki segíteni. Olyan csinos, jól dolgozó lányt keresek akinek "alul" nem full kopasz, hanem fazonra igazított...
Aki tud kérem írjon infót, persze, nyílván maga a lány is írhat.
Köszi előre is!
*** kérjük az önreklám mellőzését! ***
Ez igy igaz, ahogyan le is irtad!!! En imadtam veled lenni 😗😗
Barsonyos borod, kurvajo feszes popsi😋 Profi hoza Allas!! En biztos visszajarosod leszek! Csok Mylla
Dr. agy/ IQ bajnok, grat az írásodhoz! Értelmezhetetlen 🤣🤣
Nem tudom hol vannak :DDDDDDD
Pontosan x)
Eszembe nem jutna felvenni akkor:))))
Szerdán volt szerencsém meglátogatni Claudiát! Nem fogok most ódákat zengeni róla , megtették ezt előttem és utánam is egy páran. Van egy dolog amiben szerintem megegyezik a véleményünk Claudiánál nem érheti az embert csalódás.
Pénteken Ramit hívtam, de nem tudtunk időpontot egyeztetni. Később viszont visszajelzett, hogy mégis tud fogadni. Elég rendhagyóra sikeredett a találkozó viszont mindvégig jól éreztem magam. Az egy órában sokat beszélgettünk mindvégig nagyon kedves és figyelmes volt. Nagyon is! Olyan rég voltam nála, hogy el is felejtettem milyen kellemes vele az együttlét . Az elején meg is jegyezte, hogy régen jártam nála. Az egy óra egy kicsit elhúzódott, de még így is kevésnek éreztem szívesen maradtam vona még tovább. Egyvalamiben biztos vagyok ezentúl gyakrabban fogom látogatni. Ramiról korábban írtak már jót is meg rosszat is. Én mióta járok hozzá mindig csak azzal a Ramival találkoztam akivel maximálisan meg lehet elégedve az ember. Azt meg különösen köszönöm neki, hogy pénteken mégis csak tudott szakítani rám egy kis időt.
Sziasztok Drágáim 😊💓
Hétfőtől péntekig újra Egerben leszek. Várlak szeretettel egy felejthetetlen randira. Csók mindenhova😊06702858443 Elise 💓💓💓
Mint a magno csak beraksg egy cd nem is tudom hogy sz valahogy igy balada balada csepcsere csepcsere gusztavo baladaaa
De nem is ez a lenyeg hanem emberek vagyunl ember ksnt kel a masik hoza alno erezese van a lany tudja de nehez helyzet sle alirota mikor egy lany meg erzi ez nem tudja ki fejetni hat enekbe kel elmondani a szerelmet
Csepcsererrcse cae cse cse vagy angolol lav kamav tut
kankirály · Lelkes újonc · Cicus! Olvasd el az élménybeszámolóim. ha van kedved.
kankirály · Lelkes újonc · Köszi!
Nallam az kerul a negativ listara ki felveszi telefont ha ott vagyok nalla. Azzal meg serti a vendeget ez egy sertes amit a lany elkkovet a ferfi reszere.
Amugy kinek mi a top lista nyiregyen
Nekem Pati Dóra Rami a top 3 top listas lanyok
Van kit hivogatok miota s nem veszi fel. Akk h deruljon ki ki a legjobb